Unde s-a mutat Angela Similea. De când a rămas văduvă, nu a mai călcat în vila în care a stat cu soțul ei

10.08.2020, 12:26
Unde s-a mutat Angela Similea. De când a rămas văduvă, nu a mai călcat în vila în care a stat cu soțul ei
Unde s-a mutat Angela Similea. De când a rămas văduvă, nu a mai călcat în vila în care a stat cu soțul ei

Îndrăgita interpretă de muzică ușoară Angela Similea nu a mai călcat în vila în care a locuit cu fostul său soț, Victor Surdu, după dispariția acestuia.

De când a rămas văduvă, celebra artistă Angela Similea, în vârstă de 74 de ani, nu a mai călcat în vila în care a stat cu soţul ei, politicianul Victor Surdu.

Pentru că nu a mai putut să stea singură în palatul din comuna Belciugatele, Angela Similea a plecat din vila cu 16 camere de nouă ani, scrie click.ro.

Potrivit sursei citate mai sus, Angela Similea s-a mutat în zona Plevnei, din Capitală, în vila unor prieteni care locuiesc în străinătate.

Ca să scape de datoriile acumulate, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

A fost căsătorită de patru ori și a avut o idilă cu Florin Piersic

În anii ’80, renumitul actor Florin Piersic și celebra cântăreață Angela Similea au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe scenă. Relația lor, însă, a existat și dincolo de lumina reflectoarelor.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori: cu Andi Constantin, Sorin Movileanu, Jan Hilgen și Victor Surdu. Din cea de a doua căsnicie, artista are un băiat, Sorin.

La rândul lui, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersiv Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, dezvăluia Florin Piersic.

 

citește și...