Antonia a desființat-o iar pe fiica Andreei Esca! Ce a putut să spună despre Alexia Eram

09.10.2020, 09:09
Antonia a desființat-o iar pe fiica Andreei Esca! Ce a putut să spună despre Alexia Eram
Antonia a desființat-o iar pe fiica Andreei Esca! Ce a putut să spună despre Alexia Eram

Conflictul dintre Antonia, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh pare să nu se mai termine! Antonia continuă să lanseze acuzații dure la adresa lui Mario Fresh pe rețelele de socializare, dar și la adresa iubitei lui, Alexia Eram. Se pare că artista nu o place deloc pe fiica Andreei Esca și nu pierde nicio ocazie să o desființeze public.

Antonia i-a transmis un mesaj dur Alexiei Eram

Tot scandalul a pornit după ce Mario Fresh și Lino Golden au decis să o ia pe drumuri separate și să rupă colaborarea cu Alex Velea. În acest conflict, a intervenit și Antonia, care le-a transmis mai multe mesaje dure celor doi pe care înainte îi considera prieteni buni.

Recent, pe Instagram, Antonia a postat mai multe mesaje indirecte la adresa partenerei lui Mario, Alexia Eram, afirmând că afișează zâmbete false.

‘Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită’, a scris Antonia la InstaStory.

Mario Fresh a recunoscut că s-a rupt de Alex Velea, dar a mărturisit că nu s-a certat cu el.

Mario Fresh i-a mulțumit lui Alex Velea

‘Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el’, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

În schimb, Antonia nu a crezut deloc în vorbele lui Mario Fresh și a comentat cele întâmplate în mediul online.

‘Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de ”dramele” și ”victimizările” care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe’, a mai scris Antonia.

 

citește și...