Cum a întâlnit-o Mihai Bobonete pe soția sa. ”De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul”

03.01.2022, 16:47
Cum a întâlnit-o Mihai Bobonete pe soția sa. ”De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul”
Cum a întâlnit-o Mihai Bobonete pe soția sa. ”De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul”

Actorul de comedie Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa. Acesta a vorbit despre partenera sa de viață, Cătălina, împreună cu care are doi copii. Mihai Bobonete a povestit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit parteneră de viață. ”De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul”, a spus acesta.

Actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de peste 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2009. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017. Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență, după cum a dezvăluit Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

”A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult”, a povestit Mihai Bobonete.

Cum a întâlnit-o Mihai Bobonete pe soția sa. ”Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei”

Mihai Boboente a explicat de ce el și Cătălina au făcut cununia civilă și cea religioasă la distanță mare de timp.


”Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii”, a detaliat actorul.

citește și...