Care a fost cel mai mare regret al Corneliei Catanga. Solista de muzică lăutărească suferea enorm. ‘O să ajungem la foame mare’

26.03.2021, 11:01
Care a fost cel mai mare regret al Corneliei Catanga. Solista de muzică lăutărească suferea enorm. 'O să ajungem la foame mare'
Care a fost cel mai mare regret al Corneliei Catanga. Solista de muzică lăutărească suferea enorm. 'O să ajungem la foame mare'

Decesul fulgerător al Corneliei Catanga a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc! Solista de muzică lăutărească s-a stins din viață, vineri dimineață (26 martie), la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii au făcut eforturi uriașe pentru a o salva, însă artista a făcut două stopuri cardio-respiratorii. 

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani! Solista fusese infectată de ceva timp cu coronavirus, însă a preferat să se trateze acasă. Din păcate, ea a ajuns în stare gravă pe mâinile doctorilor, care nu au mai putut să o salveze.

Cornelia Catanga a murit cu un mare regret în suflet

Înainte de pandemie, solista ducea o viață lipsită de griji în vila sa din Chitila și avea spectacole pe bandă rulantă. Din cauza pandemiei care i-a anulat toate concertele, Cornelia Catanga abia se mai descurca cu banii, iar banca i-a pus sechestru pe casă. Ea locuia în chirie în Bragadiru, alături de soțul său și unicul băiat.

Cornelia Catanga mărturisea că fiul ei, Alex, a fost cel care a adus bani în casă și i-a susținut financiar în perioada pandemiei.

”Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nici o posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Dacă aveam ceva strâns deschidem o afacere cu mâncare, doar asta mai merge acum, ceva online, să ne aducă un angajat ciorba la ușă.

Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”, spunea Cornelia Catanga.

În ultimele luni din viață, cântăreața era foarte supărată că nu mai putea merge la spectacole să facă bani.

„Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune. Se pare că abia peste doi ani, după ce vom fi vaccinați, ne vom putea întoarce, cât de cât, la viața de odinioară. Cine mai știe?”, spunea Cornelia Catanga.

citește și...