Ultima apariție la tv a Corneliei Catanga: ce a dezvăluit artista! A scos la iveală detalii neștiute din viața sa – VIDEO

26.03.2021, 11:42
Ultima apariție la tv a Corneliei Catanga: ce a dezvăluit artista! A scos la iveală detalii neștiute din viața sa - VIDEO
Ultima apariție la tv a Corneliei Catanga: ce a dezvăluit artista! A scos la iveală detalii neștiute din viața sa

Cornelia Catanga a apărut ultima dată la tv pe 9 martie 2021, chiar de ziua ei de naștere. Solista a fost invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri cutremurătoare. 

Cornelia Catanga a povestit că bunica și sora mamei sale au crezut că s-a născut moartă și au aruncat-o sub patul în care fusese adusă pe lume. Abia câteva minute mai târziu și-au dat seama că ea respira.

Cornelia Catanga, despre dramele din viața sa

Artista a glumit încontinuu și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. În plus, ea a venit îmbrăcată foarte elegant, iar piesa de rezistență a fost bluza pe care erau trandafiri albi.

“Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus: «Aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea». Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că, în momentul în care m-au luat într-o cârpă, m-au aruncat sub pat, pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a povestit Cornelia Catanga la Antena Stars.

Cornelia Catanga a murit vineri dimineață, 26 martie, după ce a făcut un stop cardio-respirator. Solista fusese dusă de urgență la Spitalul Universitar din București, în stare critică. Medicii i-au făcut testul pentru COVID-19, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Cornelia Catanga a murit la Spitalul Universitar din Capitală! Aurel Pădureanu a fost cel care a sunat-o pe Mara Bănică și i-a dat anunțul șocant.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a mărturisit Mara Bănică.

citește și...