Cum a încercat Cătălin Botezatu să se sinucidă. ”Mi-am tăiat venele. Puteam să mor”

13.09.2021, 11:19
Cum a încercat Cătălin Botezatu să se sinucidă. ”Mi-am tăiat venele. Puteam să mor”
Cum a încercat Cătălin Botezatu să se sinucidă. ”Mi-am tăiat venele. Puteam să mor”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluiri incredibile la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, designerul a vorbit și despre tentativele sale de sinucidere. Acesta a încercat să-și pună capăt zilelor de trei ori. ”Mi-am tăiat venele. Puteam să mor”, a spus el.

Binecunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D.

Designerul a făcut numeroase dezvăluiri despre viața și cariera sa. Acesta a mărturisit și că a încercat să-și pună capăt zulelor de trei ori.

Cum a încercat Cătălin Botezatu să se sinucidă. ”Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid”

Prima oară, Cătălin Botezatu a avut să se sinucidă în penitenciarul din Rahova, când credea că nu mai are nicio șansă să-și demonstreze nevinovăția.

„De trei ori și nu din orgolii. Pentru că atunci când iubești cu adevărat, nu trebuie să ai orgolii și mândrii. Atunci când iubești cu adevărat, nu ajungi la acest gest de lașitate, pentru că este un gest de lașitate dacă stai să te gândești după aceea. Din dorința aia nebună de a avea persoana pe care ți-o dorești lângă tine. Doar când iubești ca un nebun și când spui da, viața mea nu mai are sens fără acea femeie, te gândești la sinucidere. Prima oară când am vrut să fac acest lucru, nu a fost din dragoste, a fost atunci când eram încarcerat în România și am crezut că nu mai am șansa să mă motivez și nici să arăt oamenilor adevărul. Strângeam pastile după pastile și am vrut în noaptea de Crăciun să mă sinucid, dar Dumnezeu m-a ajutat din nou”, a povestit Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Cum a încercat Cătălin Botezatu să se sinucidă. ”Mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii”

A doua tentativă a fost pentru Dana Opsitaru, prima mare iubire a lui Cătălin Botezatu, care era însă căsătorită.

„Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a mai dezvăluit designerul.

 

citește și...