Cum a început relația de iubire dintre Flick și noua lui parteneră, Denisa Hodișan

27.06.2020, 17:18
Cum a început relația de iubire dintre Flick și noua lui parteneră, Denisa Hodișan
Cum a început relația de iubire dintre Flick și noua lui parteneră, Denisa Hodișan

Flick, pe numele său real, Sebastian Andrei Filcea, și-a prezentat noua iubită întregii lumi! Celebrul realizator de emisiuni de la Radio ZU a fost invitat în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, alături de noua sa parteneră, Denis Hodișan.

Cei doi au vorbit deschis despre relația lor amoroasă și au dezvăluit picanterii din cuplu!

Flick și Denisa Hodișan s-au cuplat în urmă cu mai bine de trei luni. Prima dată au ținut relația la distanță, Denisa fiind originară din Oradea, iar omul de radio din București.

Flick are o nouă iubită

‘Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea’, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

În ceea ce o privește pe Denisa Hodișan, tânăra a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, precum Miss Plante 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018.

Cu ce se ocupă tânăra

“Am o școală de dezvoltare personală pentru copii, avem și modeling, teatru, educație financiară. Eu am terminat facultatea de matematică și am terminat modului pedagogic pentru a putea lucra cu copii. Eu fac cu copiii ceea ce cred că le lipsește din familie. Lucrăm cu copii de la 4 ani până la 16 ani”, a spus și frumoasa Denisa.

În trecut, noua iubită a lui Flick s-a iubit cu Mihnea Grigoriu, “ex-ginerele” lui Gigi Becali. Cei doi au fost împreună aproape un an.

citește și...