Cine este Tiberiu Argint, noul partener al Andreei Bălan! Toate detaliile despre bărbatul care i-a luat mințile artistei

07.07.2020, 12:21
Cine este Tiberiu Argint, noul partener al Andreei Bălan! Toate detaliile despre bărbatul care i-a luat mințile artistei
Cine este Tiberiu Argint, noul partener al Andreei Bălan! Toate detaliile despre bărbatul care i-a luat mințile artistei

Andreea Bălan iubește din nou! După mai multe luni de suferință din cauza despărțirii de George Burcea, jurata de la ‘Te cunosc de Undeva’ s-a îndrăgostit de Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei tv Sonia Argint.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan s-a afișat în public cu noul ei partener, la mare. Cei doi amorezi s-au distrat de minune pe litoral, în stațiunea Vama Veche, și nu au ezitat să își arate iubirea în fața tuturor.

Solista a lăsat deoparte orice inhibiții și s-a sărutat de mama focului cu Tiberiu Argint, pe plajă. Conform Cancan.ro, Andreea Bălan și Tiberiu Argit sunt împreună de mai bine de trei săptămâni.

Se iubește cu Tiberiu Argint

După ce interpreta a apărut cu Tiberiu Argint, toți se întreabă acum cine este noul partener din viața artistei.

Noul iubit al vedetei stă foarte bine la capitolul finanțe, spre deosebire de George Burcea, care nu producea atât de mult din teatru.

Tiberiu Argint este manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio. Bărbatul lucrează de ani buni la firma respectivă și pune preț pe calitatea serviciilor

Bărbatul s-a născut pe 19 octombrie 1984 și are 36 de ani, fiind de aceeași vârstă cu vedeta. Tiberiu Argint este fratele Soniei Argint, o cunoscută prezentatoare tv de la Televiziunea Română.

Andreea Bălan a suferit după divorț

Andreea Bălan și-a refăcut viața la 6 luni de la despărțirea de George Burcea. După separare, artista și actorul și-au aruncat cuvinte dure. Vedeta a depus deja actele de divorț și a cerut custodia exclusivă a celor două fetițe.

‘Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține’, declara artista la Antena Stars.

La scurt timp după ce artista a mărturisit că fostul ei partener, George Burcea, i-a adresat cuvinte urâte, acesta a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

‘Ce bine ar fi dacă ne-am vedea de treabă’, scria actorul pe Facebook.

citește și...