Cum a început povestea de iubire dintre Alin Oprea și amantă! Fostul solist al trupei ‘Talisman’, amănunte incendiare despre tânără

02.09.2020, 22:30
Cum a început povestea de iubire dintre Alin Oprea și amantă! Fostul solist al trupei 'Talisman', amănunte incendiare despre tânără
Cum a început povestea de iubire dintre Alin Oprea și amantă! Fostul solist al trupei 'Talisman', amănunte incendiare despre tânără

Alin Oprea a oferit pentru prima dată detalii despre femeia care l-a consolat după despărțirea de mama copiilor săi, Larisa Uță. În prezent, fostul solist al trupei ‘Talisman’ se află în plin proces de divorț cu Larisa, femeia care i-a dăruit un băiat și o fată. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani, iar acum se judecă la tribunal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Alin Oprea a dezvăluit cum a început povestea de iubire dintre el și misterioasa tânără pe care o iubește acum. Când s-a aflat că a pus punct mariajului cu Larisa, mulți au speculat că ruptura s-a produs din pricina infidelității artistului.

Alin Oprea, detalii despre iubita lui

Acum, el a dorit să lămurească situația și a detaliat cum au stat, cu adevărat, lucrurile. Alin Oprea susține că și-a iertat soția după ce l-a înșelat și au stabilit ca relația lor să fie una de prietenie pe viitor.

După ce s-a zvonit că Alin Oprea ar avea o amantă de ani buni, acesta a mărturisit că relația dintre el și iubita sa a început abia în luna mai a anului 2019.

‘Aș face o mică corecție legat de ceea ce a apărut acum în presă legată despre noua relație. Și anume data la care s-a născut această relație: este luna mai 2019. Practic, am această relație de un an și patru luni, nu de doi ani, nu de trei ani. Această relație a venit foarte firesc în viața mea, nu mi-am dorit o relație, n-am căutat-o, nu eram în starea psihică mentală și necesară. Pratic, hotărâsem să rămân singur nu îmi căutam pe cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu întotdeauna știe mai bine ce avem nevoie decât noi și mi-a adus sufletul pereche aproape.” a spus Alin Oprea, la Antena Stars.

Mai mult de atât, Alin Oprea a avut numai cuvinte de laudă la adresa actualei iubite.

‘Este iubita mea, nu e amanta mea, așa cum se spune, nu e o brunetă focoasă, este o femeie foarte serioasă, un om de afeceri din zona imobiliară. Nu a făcut videochat și alte nebuneli și nu are așa ceva, nu a fost și nu este patroană de videochat. Nicidecum nu a venit ca o răzbunare și nicidecum nu mă intersează o răzbunare împotriva fostei mele soții’, a mai spus interpretul.

Larisa Oprea a avut un amant

Noi detalii continuă să iasă la iveală din mariajul celor doi soți. Se pare că Larisa Oprea l-a înșelat pe Alin și își întreținea amantul cu banii produși de solist. Potrivit Impact.ro, în 2014, femeia și-a deschis o sală de sport. Toată investiția a fost în jur de 20.000 de euro.

‘În 2014, ea și-a deschis o sală, High Life Gym. A dat 20.000 de euro pentru amenajarea spatiului. Pe banii lui Alin, desigur, pentru ca ea nu a fost salariată niciodată. A avut loc inaugurarea, iar Larisa a început să facă turul televiziunilor și al ziarelor, pentru a promova sala. Nu singură, ci alături de antrenorul vedetă, care s-a dovedit a fi chiar amantul ei. Un bărbat tânăr, șarmant, pe care Larisa l-a prezentat inclusiv copiilor ei’, au povestit apropiații lui Alin și Larisa Oprea pentru sursa citată mai sus.

citește și...