Ce spune Cirsti Brancu, despre despărțirea lui Alin Oprea de Larisa. ”Este major, vaccinat”

31.08.2020, 13:04
Ce spune Cirsti Brancu, despre despărțirea lui Alin Oprea de Larisa. ”Este major, vaccinat”
Ce spune Cirsti Brancu despre despărțirea lui Alin Oprea de Larisa. ”Este major, vaccinat”

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat pe marginea separării dintre cântărețul Alin Oprea și soția sa, Larisa.

Cristi Brancu a vorbit despre relația dintre Alin Oprea și cea care i-a fost parteneră de viață, Lariosa. despre Larisa s-a spus că ar fi fost cea care s-at face vinovată de destrămarea trupei Talisman și de plecarea lui Tavi Colen din formație.

Cristi Brancu și-a spus părerea în acest sens, dar și despre separarea lui Alin de Larisa.

”Tot aud oamenii zicând că din cauza Larisei s-a despărțit trupa Talisman. Alin este major, vaccinat… Eu am lucrat 2 ani cu ei, pentru că Alin a fost organizatorul festivalului de la Amara și eu am fost prezentator. Am stat cu ei ore întregi.

Larisa era mâna dreaptă a lui Alin în tot ceea ce însemna organizarea. Larisa și cu Alin au făcut echipă ani buni, spre binele familiei, al copiilor, al business-ului lor. La un moment dat, Larisa a decis să plece.

Din câte am auzit, Alin a ajutat-o pe Larisa într-o anumită situație de viață, când ea a avut o problemă și el i-a fost alături. De la un moment încolo, faptul că ea a plecat a arătat că există niște neînțelegeri.

Ideal, din punctul meu de vedere, era ca această relație să se încheiei înainte ca Alin să apară cu altă femeie”, a comentat Cristi Brancu, potrivit wowbiz.ro.

Divorț cu scandal

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în divorț. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care sau fost la studii la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa a fost plecată o bună perioadă de timp la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea și-a găsit o altă parteneră și a apărut la mare alături de aceasta.

Larisa și Alin Oprea au mers la notar să divorțeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza neînțelegerilor dintre cei doi, astfel că separarea se va face în instanță.

citește și...