Ce spune Cirsti Brancu, despre despărțirea lui Alin Oprea de Larisa. ”Este major, vaccinat”

31.08.2020, 13:04
Ce spune Cirsti Brancu despre despărțirea lui Alin Oprea de Larisa. ”Este major, vaccinat”

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a comentat pe marginea separării dintre cântărețul Alin Oprea și soția sa, Larisa.

Cristi Brancu a vorbit despre relația dintre Alin Oprea și cea care i-a fost parteneră de viață, Lariosa. despre Larisa s-a spus că ar fi fost cea care s-at face vinovată de destrămarea trupei Talisman și de plecarea lui Tavi Colen din formație.

Cristi Brancu și-a spus părerea în acest sens, dar și despre separarea lui Alin de Larisa.

”Tot aud oamenii zicând că din cauza Larisei s-a despărțit trupa Talisman. Alin este major, vaccinat… Eu am lucrat 2 ani cu ei, pentru că Alin a fost organizatorul festivalului de la Amara și eu am fost prezentator. Am stat cu ei ore întregi.

Larisa era mâna dreaptă a lui Alin în tot ceea ce însemna organizarea. Larisa și cu Alin au făcut echipă ani buni, spre binele familiei, al copiilor, al business-ului lor. La un moment dat, Larisa a decis să plece.

Din câte am auzit, Alin a ajutat-o pe Larisa într-o anumită situație de viață, când ea a avut o problemă și el i-a fost alături. De la un moment încolo, faptul că ea a plecat a arătat că există niște neînțelegeri.

Ideal, din punctul meu de vedere, era ca această relație să se încheiei înainte ca Alin să apară cu altă femeie”, a comentat Cristi Brancu, potrivit wowbiz.ro.

Divorț cu scandal

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în divorț. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care sau fost la studii la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa a fost plecată o bună perioadă de timp la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea și-a găsit o altă parteneră și a apărut la mare alături de aceasta.

Larisa și Alin Oprea au mers la notar să divorțeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza neînțelegerilor dintre cei doi, astfel că separarea se va face în instanță.