Alin Oprea, totul despre motivele divorțului de Larisa. ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”

02.09.2020, 08:34
Alin Oprea, totul despre motivele divorțului de Larisa. ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”
Alin Oprea, totul despre motivele divorțului de Larisa. ”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”

Cântărețul Alin Oprea a scos la iveală amănunte incredibile despre Larisa, cea care i-a fost soție timp de 22 de ani. Acesta susține că partenera de viață i-a fost infidelă în numeroase rânduri.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, susține că soția sa, Larisa, este responsabilă de divorț și că l-ar fi înșelat în numeroase rânduri.

”Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a declarat Alin Oprea pentru click.ro.

Relație extraconjugală cu un german care și-a părăsit familia pentru ea

Alin Oprea a dezvăluit că Larisa ar fi avut o relație extraconjugală de lungă durată cu un german, care a și divorțat pentru ea.

”În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă”, a mai spus solistul pentru sursa citată.

De asemenea, cântărețul a mai vorbit despre o altă escapadă de-a Larisei, din anul 2014, când aceasta ar fi avut o relație cu un antrenor de sport.

”Soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv. Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri”, a mai afirmat el.

Artistul a mai dezvăluit că și-a suspectat soția de infidelitate și cât aceasta a fost la Londra.

”Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre”.

Divorț cu scandal

Alin Oprea și soția sa, Larisa, se află în divorț. Cu doi copii mari, Melissa și Adrian – care sau fost la studii la Londra, Larisa Oprea și soțul ei, Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață după 22 de ani de mariaj. Larisa a fost plecată o bună perioadă de timp la Londra, alături de cei doi copii, în timp ce Alin Oprea și-a găsit o altă parteneră și a apărut la mare alături de aceasta.

Larisa și Alin Oprea au mers la notar să divorțeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza neînțelegerilor dintre cei doi, astfel că separarea se va face în instanță.

citește și...