Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Vedeta a fost șocată de ce i-a spus cel care avea să-i devină soț

24.07.2020, 14:19
Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Vedeta a fost șocată de ce i-a spus cel care avea să-i devină soț
Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela cristea și Tavi Clonda. Vedeta a fost șocată de ce i-a spus cel care avea să-i devină soț

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a povestit cum a început povestea de dragoste dintre âea și cel care i-a devenit soț, cântărețul Tavi Clonda.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris.

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars. Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”.

Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, într-una dintre primele lor imagini împreună după ce s-au cunoscut

Gabriela Cristea, protagonistă în cel mai recent videoclip al soțului

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea apare în cel mai nou videoclip al soțului ei, muzicianul Tavi Clonda. Aceasta a filmat în costum de baie, după ce a slăbit foarte mult.

Gabriela Cristea a slăbit enorm în ultima perioadă de timp și arată foarte bine. Pentru că arată spectaculos, vedeta a fost una dintre protagonistele noului videoclip al piesei ”Prea cald”, a soțului ei, Tavi Clonda, lansată de curând. În videoclipul piesei apar numeroase vedete din showbiz-ul autohton.

Gabriela Cristea apare, în videoclip, în costum de baie și arată extaordinar de bine.

”A fost o experiență interesantă, pentru că a trebuit să ne filmăm unul pe celălalt. Am avut multe cerințe pe ”platou”, dar nu mi-a satisfăcut nimeni ”capriciile”! Hahahaha! Măcar ne-am distrat, așa cum s-au distrat și ceilalți”, a declarat prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea.

citește și...