Zi dificilă pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmpalt cu fiica ei cea mare

15.07.2020, 13:44
Zi dificilă pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmpalt cu fiica ei cea mare
Zi dificilă pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmpalt cu fiica ei cea mare

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a mărturisit că a avut parte de o zi dificilă marți, din cauza fiicei sale mai mari, Victoria.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Marți seară, vedeta le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că a avut parte de o zi grea. Fiica sa cea mare, Victoria, a fost extrem de agitată.

“Azi am avut o zi tare grea, Victoria a fost așa agitată toată ziua, dar agitată cum nu a mai fost niciodată. Nu e nici 22:30 și mă pregătesc deja de somn. Nu mă plâng dar zic, mai e și mâine o zi”, a mărturisit Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

Plănuiește să se întoarcă în televiziune

Prezentatoarea Gabriela Cristea a vorbit despre revenirea în  televiziune. Vedeta a explicat că este în discuții pentru un nou proiect TV.

Gabriela Cristea plănuiește să se întoarcă pe micile ecrane. Aceasta a dezvăluit că este posibil ca din toamnă să prezinte un nou show de divertisment.

„Pot să spun doar că sunt în discuții, nu pot să dau mai multe amănunte, pentru că nu am ceva concret concret. Este vorba tot de o emisiune de divertisment. Oricum mai devreme de septembrie nu mă voi întoarce în televiziune și atunci doar dacă se vor ține toate măsurile de protecție și sunt sigură că așa va fi!!”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

A slăbit foarte mult în ultima perioadă

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii, în care se vede că a ”ars” kilogramele. Vedeta a explicat ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a detaliat Gabriela Cristea.

 

citește și...