Cum a început povestea de dragoste dintre Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt”

29.06.2022, 17:21
Cum a început povestea de dragoste dintre Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt”
Cum a început povestea de dragoste dintre Elena Gheorghe și soțul ei. ”Mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii despre începuturile poveștii sale de dragoste cu Cornel Ene, cel care îi este soț și împreună cu care are doi copii. ”De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas”, a dezvăluit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său. Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care îi este partener de viață a dat detalii Elena Gheorghe pentru revista Viva.

Cum a început povestea de dragoste dintre Elena Gheorghe și soțul ei. ”Am riscat tot pentru el”

”Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu”, a povestit Elena Gherghe pentru sursa citată anterior.

”Părinții mei îl știau pe Cornel din Mandinga și știau că suntem foarte buni prieteni. Treptat, și-au dat seama și ei că între noi e mai mult de atât. L-au primit cu brațele deschise. Cu Dada am avut mai multe emoții, căci ea, de mică, îmi tot repeta că eu o să mă căsătoresc cu un armân. Deja avea pe cineva în lista de favoriți. După ce l-a cunoscut însă, Dada l-a iubit foarte tare și îmi spunea: „Cornel face cât o mie de machidoni””, a adăugat artista.

citește și...