Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă. ”A insistat toată noaptea”

15.12.2020, 15:42
Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă. ”A insistat toată noaptea”
Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă. ”A insistat toată noaptea”

Vedeta de televiziune Anca Serea a povestit cum a început relația sa cu actualul partener de viață, muzicianul Adi Sînă.

În cadrul emisiuniui ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea, potrivit revistei Avantaje.

Anca Serea are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Anca Serea, în vârstă de 39 de ani, este deja mămica a șase copii, dar nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată, după cum a declarat la o emisiune de televiziune.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a declarat Anca Serea de curând.

citește și...