Cum a fost viața de adolescent a lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Am profitat din plin de diferența de control asupra mea și am făcut multe nefăcute”

24.05.2022, 14:33
Cum a fost viața de adolescent a lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Am profitat din plin de diferența de control asupra mea și am făcut multe nefăcute”
Cum a fost viața de adolescent a lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Surrvivor România”. ”Am profitat din plin de diferența de control asupra mea și am făcut multe nefăcute”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din viața sa de adolescent. ”Pot spune că am profitat din plin de diferența de control asupra mea și am făcut multe nefăcute, de ne-ar trebui mai mult spațiu de tipar”, a mărturisit Daniel pavel într-un interviu.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena.

Prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a dat detalii din adolescența sa. Acesta a mărturisit, pentru revista Viva, că a făcut multe nebunii în acea perioadă.

Cum a fost viața de adolescent a lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”. ”Viața timpurie de căminist a venit cu multe peripeții”

”Ca adolescent, piatra de temelie a tot ceea ce urma să întreprind în viață a fost folosirea wild card-ului de liber arbitru oferit de ai mei și să plec din București la Constanța, pentru Liceul de Marină. Dintr-un copil timid și destul de conformist, cuminte după standardele de astăzi, faptul că am plecat la drum, de acasă, la 14 ani, a contat foarte mult. În context, România pleca și ea la drum, ca o adolescentă în ale democrației, și nebuniile ei au fost și ale mele”, a explicat Daniel Pavel.

”Viața timpurie de căminist a venit cu multe peripeții (interesant este că doar peste ani urma să aflu amănuntul că și tatăl meu fusese la internat, în școala profesională, nu știam asta la vremea căminului meu). Pot spune că am profitat din plin de diferența de control asupra mea și am făcut multe nefăcute, de ne-ar trebui mai mult spațiu de tipar. Însă, ca un fan Frank Sinatra cum sunt, regrete, doar câteva, iar referitor la acelea, nimic de semnalat!”, a mai mărturisit acesta.

 

 

citește și...