Cum a fost relația de cuplu a lui Feli Donose în pandemie. ”Asta cred că se întâmplă de când lumea”

13.02.2022, 15:56
Cum a fost relația de cuplu a lui Feli Donose în pandemie. ”Asta cred că se întâmplă de când lumea”
Cum a fost relația de cuplu a lui Feli Donose în pandemie. ”Asta cred că se întâmplă de când lumea”

Cântăreața Feli Donose, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre familia sa și despre relația cu partenerul ei, Cătălin. Artista a mărturisit cum a fost relația sa de cuplu pe durata pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume. ”Asta cred că se întâmplă de când lumea”, a declarat, printre altele, Feli Donose.

Feli Donose este o cântăreață cunoscută în industria muzicală din România. În plan personal, Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna.

Artista a explicat, pentru revista Viva, cum a fost relația sa de cuplu pe durata pandemiei de coronavirus, care a afectat întreaga lume.

Cum a fost relația de cuplu a lui Feli Donose în pandemie. ”Am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului”

”Cred că în pandemie s-au sudat sau dezbinat multe relații. Atât de iubire în doi, cât și de prietenie sau chiar poate familii. Asta cred că se întâmplă de când lumea. Binele și răul există dintotdeauna, doar că pandemia asta a scos mai mult partea întunecată pe scena vieții. Noi, în relație, nu am fost cu nimic mai speciali față de alte cupluri/familii care au trecut printr-un carusel de sentimente. Am reușit să ne împărțim cumva și în viața personală, și în viața profesională, și am făcut tot posibilul să nu picăm în capcana emoționalului. Cătă și-a văzut de muncă, eu mi-am văzut de muzică, și împreună am petrecut timp împreună cu Nora Luna”, a mărturisit Feli Donose pentru sursa ma sus-menționată.

”Nu avem niciun secret. Cred că se numește MATURITATE ceea ce noi învățăm amândoi în rol de familie cu copil. Reușim să trecem peste orice, pentru că ne dăm seama că, așa cum se întâmplă în toate relațiile, la supărare simți că e mai dramă totul. De fapt, sunt lucruri mici cele pentru care ne supărăm. Ne dăm seama și trecem peste. Avem multe motive pentru care să fim fericiți și fericiți împreună. Și lucrând la relație cred că descoperi frumosul din relația ta de la o perioadă la alta” , a mai spus artista.

citește și...