Cum a fost prins la furat Augustin Viziru. ”Cele mai urâte două ore din viața mea”

10.01.2022, 12:58
Cum a fost prins la furat Augustin Viziru. ”Cele mai urâte două ore din viața mea”
Cum a fost prins la furat Augustin Viziru. ”Cele mai urâte două ore din viața mea”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptatre în cadrul unui podcast la care a fost invitat de curând. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său.  Augustin a povestit cum a fost prins la furat într-un magazin din Anglia. ”Cele mai urâte două ore din viața mea”, a spus el.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului trecut. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie. Augustin Viziru are o poveste de viață incredibilă, despre care a povestit în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă. Printre altele, acesta a mărturisit că a furat din magazine, în străinătate. Actorul a recunoscut că a încercat să fure în adolescență, însă până la urmă a fost prins.

”La un moment dat l-am văzut pe unul că fură un parfum. I-am zis: ”Băi fraiere, vezi că ai o bară metalică pe sticluță, când trece de porți, sună. Și te prind”. Eu n-am avut nicio intenție, dar el a scos aia și a ieșit afară cu parfumul, toată echipa de copii a văzut ce a făcut ăla. Și toată lumea a zis că merge treaba. Și am ajuns în Anglia și eu acum zic că îmi era așa… nu furasem niciodată, dar eram pasionat de biliard. Am intrat într-un magazin și am văzut un tac de snooker frumos, superb. Era vreo 700 de lire. Eu știam biliard, l-am luat, m-am uitat, casieria era în spate, era un culoar cu haine, nu știa lumea pe vremea aia de ce erau în stare românii. L-am desfăcut, l-am băgat pe crac pe primul, pe al doilea. Băi, o adrenalină și niște emoții ce am avut atunci, nu poți să îți dai seama. În momentul în care am ieșit afară: Așa ușor e? Și am zis că nu mă opresc”, a mărturisit Augustin Viziru, potrivit wowbiz.ro.

Cum a fost prins la furat Augustin Viziru. ”Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata, ne-a luat”

Augustin Viziru a mai încercat experiența și cu altă ocazie, însă a fost prins de angajata magazinului care, însă, nu l-a denunțat.

“Și avea tata o secretară și mi-a zis să îi iau și ei o fustă. Am intrat, am luat fusta, am băgat-o în pantaloni, am ieșit cu fusta afară. Apoi a venit o angajată de acolo după mine, că am luat ceva fără să plătesc, i-am zis că sunt antrenor, că am copii cu mine. Am luat-o pe stradă cu angajata să merg după copii înainte. Și era asta în partea stângă, secretara lui tata în mijloc și eu în dreapta. Și secretara avea o pungă în mâna stângă, nu știam cum să îi zic să o mute pe dreapta, ca să scot fusta și să o arunc. Ea era panicată, cum eram și eu de altfel. I-am făcut semn până la urmă, am scos fusta din pungă și am aruncat-o sub o mașină. Țin minte că stăteam într-un camping, pe undeva. Cele mai urâte două ore din viața mea. De atunci nu am mai pus mâna pe nimic, niciodată. Simțeam că îmi zboară inima din piept, efectiv. Dacă auzeam o sirenă de poliție ziceam că e gata, ne-a luat. Am zis că ne arestează și așa mai departe. Aia a fost experiența mea de hoț. Nu sunt bun, îmi tremură mâinile, am emoții”, a mai dezcvăluirt Augustin Viziru.

 

 

citește și...