Cum a fost perioada de pandemie pentru Văru’ Săndel. ”Pe mine m-a afectat mai mult emoțional”

10.04.2022, 14:59
Cum a fost perioada de pandemie pentru Văru' Săndel. ”Pe mine m-a afectat mai mult emoțional”
Cum a fost perioada de pandemie pentru Văru' Săndel. ”Pe mine m-a afectat mai mult emoțional”

Sandu Pop, cunoscut publicului drept Văru’ Săndel, a explicat cum a fost pentru el perioada de pandemie de coronavirus care a afectat întrega lume. Actorul, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că a fost afectat emoțional. ”Pe mine perioada asta m-a afectat mai mult emoțional. Am văzut ce li se întâmplă oamenilor de lângă mine”, a spus el.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Sandu Pop, cunoscut publicului drept Văru’ Săndel, a explicat cum a fost afectat de perioada de pandemie de coronavirus.

Artistul a afirmat că a fost afectat emoțional. De asemenea, Sandu Pop a spus  și cum a reușit să se descurce din punct de vedere financiar.

Cum a fost perioada de pandemie pentru Văru’ Săndel. ”Eu am avut bafta să am emisiune la Etno TV, care a mers non-stop. Am avut un salariu”

”Pe mine perioada asta m-a afectat mai mult emoțional. Am văzut ce li se întâmplă oamenilor de lângă mine. Eu am avut bafta să am emisiune la Etno TV, care a mers non-stop. Am avut un salariu. Am avut parte să meargă bine partea de Youtube. Oamenii au fost în casă și cu partea de Youtube și vizualizări, au venit niște bănuți și de acolo. Nu m-a afectat foarte tare. Pe deasupra, am fost și aproape de familie. Am stat cu copii, i-am descoperit, am auzit și eu ce probleme az. Am știut și eu care e profesoara de care nu îi place, care e profesoara sau colega de care îi place. Lucruri din astea, pe care nu le-aș fi decoperit, pentru că era greu să refuzi ofertele din ziua de azi. Numai că, toate se fac cu efort, cu drumuri lungi, nopți pierdute. Atunci, pierzi partea asta. Pierzi timpul și copiii cresc. Nu mai poți da înapoi”, a declarat Sandu Pop.

Întrebat dacă este genul de persoană care face economii, cel cunoscut drept Văru’ Săndel a spus: ”În general, sunt genul de om care se bucură de ce este. Am avut o super perioadă de acumulare în care mi-am asigurat, oarecum, și mie bătrânețea, și copiilor viitorul, pentru că am cumpărat o casă, după care am mai cumpărat o garsonieră, după care au mai venit niște bănuți și am zis, totuși, să nu îi investim în mașini că nu e cazul. Apoi, m-am oprit și am zis “dacă nu îmi iau acum o mașină ca lumea, când să o iau?”. Vine o perioadă în care nu te mai bucuri de ele. Am schimbat un pic macazul, dar pentru că s-a putut”.

 

citește și...