Sanda Ladoși face mărturisiri. ”Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită”

05.04.2022, 15:53
Sanda Ladoși face mărturisiri. ”Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită”
Sanda Ladoși face mărturisiri. ”Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită”

Cântăreața Sanda Ladoși, în vârstă de 52 de ani,  a făcut mărturisiri despre viața și familia sa. ”Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită”, a spus artista. De asemenea, vedeta a vorbit despre cei doi copii ai săi, Ioana și Bogdan, pe care îi are din mariajul cu Ștefan Tache.

Sanda Ladoși este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. În plan personal, artista are doi copii, Ioana și Bogdan, din mariajul cu Ștefan Tache.

Vedeta este foarte strictă cu cei doi copii ai săi. Deși a câștigat suficient de mult în carieră, artista nu vrea să le ofere totul de-a gata acestora. ”Atâția bani am câștigat în viața asta și nu-s mai împlinită sau mai fericită, sincer…Atâta timp cât am ce mânca și nu stau în stradă, văd lucrurile altfel. Nu mai mă face mulțumită nimic din acest domeniu, chiar dacă le am așezate pe toate”, a declarat Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Sanda Ladoși face mărturisiri. ”Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic”

”Mie ce mi-au dat ai mei? Copiii să învețe să pescuiască și să trăiască. Nu să le dau eu mură-n gură. Le-am și spus: ”Am o obligație să vă dau o educație și să vă învăț să munciți, să învățați, să vă găsiți un loc de muncă, astea-s datoriile mele”. Să-și facă ei proprietăți, nu eu, mie nu mi-a dat nimeni nimic. A trebuit o viață de om ca să fac ce am făcut. Oricum ei pornesc de la alt nivel, mult mai ridicat decât al nostru”, a mai spus cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

”Ce, eu am avut parte de școlile pe care le au iei? Ei studiază la Școala franceză. Sunt în sistemul de home schooling, care e mult mai convenabil, decât dacă merg fizic la cursuri. Plătesc de la trei ani, de când sunt la grădiniță. În vacanță o să plec cu ei în Turcia. Stăm șapte nopți. Într-una din zile vreau să-i duc cu balonul, deci despre ce vorbim… ce am primit eu și ce primesc ei. Ei să pună osul, așa e ușor să primești”, a completat artista.

 

 

citește și...