Cum a fost perioada de pandemie pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă”

27.12.2021, 16:03
Cum a fost perioada de pandemie pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă”
Cum a fost perioada de pandemie pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, și soțul ei, muzicianul Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani, au explicat cum a fost perioada de pandemie pentru ei și care au fost greutățile cu care s-au confruntart la început. ”Am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă”, a spus vedeta TV.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Vedeta TV și soțul ei, Tavi Clonda, au explicat, pentru okmagazine.ro, cum a fost perioada de pandemie pentru ei și care au fost problemele cu care s-au confruntat la început.


”Evident că Tavi a fost mai afectat de pandemie. Dar nici la mine n-a fost mai uşor. Şi eu am avut o perioadă de vreo şase luni în care am stat. Pentru că atunci când a început pandemia, eu tocmai ce terminasem un proiect şi lucram la altul, dar televiziunile au stopat atunci tot. S-a simţit asta şi din punct de vedere financiar şi mai ales din punct de vedere psihologic, pentru că nu ştii încotro s-o apuci. Şi, practic, am rămas amândoi acasă cu doi copii mici şi cu ratele care veneau în continuare de la bancă. Aşa că a trebuit să ne scuturăm un pic şi să o luăm de la capăt. E adevărat că la mine lucrurile s-au întâmplat mai repede, dar şi la Tavi au mai apărut colaborări…”, a mărturisit Gabriela Cristea.

 

Cum a fost perioada de pandemie pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”În pandemie a crescut numărul divorţurilor. Eu am trecut printr-un divorţ şi pot spune că divorţul e cea mai simplă cale”

Tavi Clonda a afirmat că a avut noroc, in perioada de pandeme, cu câteva proiecte care l-au ajutat și psihologic, și financiar: ” Da, am avut noroc cu „Te cunosc de undeva“ – e un proiect care pe mine m-a salvat şi psihologic, şi financiar, atunci când toată lumea stătea pe-acasă şi era doar o mână de oameni cântăreţi care puteau să cânte undeva. Dar ideea este că trebuie să găsim în noi înşine o motivaţie. În continuare cred că lucrăm cu toţii la chestia asta – să ne regândim traseul, să ne reinventăm. Eu anul ăsta, de exemplu, am făcut şi show-uri acustice, doar eu cu chitara, la nişte evenimente private. Înainte n-aş fi cântat fără band. Unii ar putea privi asta ca pe un compromis, dar poţi face şi lucrurile astea”.

”Cu problemele în cuplu, da, în pandemie a crescut numărul divorţurilor. Eu am trecut printr-un divorţ şi pot spune că divorţul e cea mai simplă cale. Nu, ideea e că atunci când ai hotărât să pleci la drum cu cineva, trebuie să te trezeşti în fiecare dimineaţă şi să faci ceva pentru chestia asta. Dacă spui „azi n-am chef de căsnicia mea“, ce facem? Căsnicia e o provocare în fiecare zi”, a mai spus Gabriela Cristea în cadrul interviului respectiv.

 

citește și...