Cum a fost perioada de adolescență pentru Alexandra Ungureanu. ”Maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”

23.06.2022, 15:48
Cum a fost perioada de adolescență pentru Alexandra Ungureanu. ”Maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”
Cum a fost perioada de adolescență pentru Alexandra Ungureanu. ”Maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârsrtă de 40 de ani, și-a amintit de perioada copilăriei și a adolescenței. Aceasta a povestit că a adolescența sa a fost una atipică. ”Nu eram un copil model, maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”, a mărturisit artista în cadrul unui interviu.

Alexandra Ungureanu a povestit despre perioada adolescenței sale.

Vedeta a afirmat că în vremea aceea nu ieșea la petreceri cu prietenii, preferând să își dedice timpul învățăturii.

Cum a fost perioada de adolescență pentru Alexandra Ungureanu. ”Nu îmi plăcea să mă duc cu prietenii la petreceri că mă lua somnul, nu știam să mă distrez”

”Uneori sunt mult mai neliniștită decât ar trebui la vârsta mea. Recuperez o adolescență în care am fost serioasă, sobră, pusă pe carte, devreme acasă și tot ce vrei. Acum nu mai sunt așa. Alteori, mă simt foarte obosită și bătrână de la 20 și ceva. Depinde de stare. A fost plictiseală mare în adolescență. Nu îmi plăcea să mă duc cu prietenii la petreceri că mă lua somnul, nu știam să mă distrez. Nu eram un copil model, maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru wowbiz.ro.

”Nu am amintiri de povestit din adolescență, singurele chestii mișto erau când mergeam la festivaluri și concursuri prin țară și mă întâlneam cu foarte mulți soliști, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Andreea Bălan, ne știm de atunci de când eram mici. Pe atunci, eu eram pe învățat, am luat Bacul cu 10. Nu aveam cum să iau premii la olimpiadă și să am și întâmplări amuzante de povestit”, a adăugat artista.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...