Alexandra Ungureanu, despre experiența ”Asia Express”. ”Realitatea părea un coşmar”

04.10.2021, 11:41
Alexandra Ungureanu, despre experiența ”Asia Express”. ”Realitatea părea un coşmar”
Alexandra Ungureanu, despre experiența ”Asia Express”. ”Realitatea părea un coşmar”

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 39 de ani, a participat la emisiunea ”Asia Express”, sezonul 4, alături de mama sa, Anca, care are 68 de ani. Alexandra Ungureanu și mama sa au fost prima echipă care a părăsit competiția. Cântăreața a făcut mărtuirisiri despre cum a fost experiența ”Asia Express” pentru ea.

Alexandra Ungureanu  și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care partiicipă în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cele două au fost eliminate din competiție.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Alexandra Ungureanu, despre experiența ”Asia Express”. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede”

”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

”Presiunea psihică şi stresul noului au generat tot timpul stările de panică, până la deznădejde. Departajarea s-a făcut mai mereu la autostop, când vedeai că pierzi tot timpul din lume. Când constatai că celelalte echipe trec pe lângă tine, părea că nu mai are sens să lupţi, să te ridici şi să mergi mai departe. Mama mea e o luptătoare şi o ambițioasă, pentru ea nu există nu se poate, de asta am şi pornit în cursă alături de ea. Dar confruntată cu o situaţie atât de nouă, a reacționat diferit de ce ştiam eu, şi am trăit şoc după şoc”, a completat artista.

Cine concurează în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...