Cum a fost pentru un jurnalist să intervieveze un ucigaș în serie rus, condamnat pentru moartea a 38 de femei și copii

01.10.2022, 17:32

Inside The World’s Toughest Prisons se întoarce pe Netflix, iar prezentatorul TV Raphael Rowe a dezvăluit cum a fost să intervieveze un criminal în serie în carne și oase. “A fost unul dintre cele mai suprarealiste interviuri pe care le-am făcut vreodată. Nu mi-am putut lua ochii de pe mâinile lui imaginându-mi ce a făcut”.

Cea mai nouă serie a emisiunii Inside The World’s Toughest Prisons a revenit în forță pe Netflix săptămâna aceasta, prezentatorul Raphael Rowe fiind din nou la cârma emisiunii.

În această serie plină de peripeții, jurnalistul în vârstă de 54 de ani va intra în patru noi închisori din întreaga lume – Bosnia, Cipru, Moldova și Grecia – pentru a vorbi cu deținuții și gardienii despre experiențele lor istovitoare în interiorul acestor institute dificile.

Ucigașul în serie rus, condamnat pentru moartea a 38 de femei și copii

De-a lungul anilor, radiodifuzorul a vorbit cu unii dintre cei mai răi criminali din lume, precum și cu cei care au fost condamnați pe nedrept și încarcerați pentru infracțiuni minore.

Dar, fără îndoială, unul dintre cele mai memorabile interviuri ale sale din cadrul emisiunii a fost cel cu ucigașul în serie rus Serhiy Tkach, care a fost condamnat pentru moartea a 38 de femei și copii.

“A fost unul dintre cele mai suprarealiste interviuri pe care le-am făcut vreodată”

În timp ce filma în închisoarea de maximă securitate din Zhytomyr, Ucraina, jurnalistul a reușit să obțină un interviu rar cu deținutul în interiorul unei celule de închisoare închisă cu gratii.

Acum, într-un interviu în exclusivitate pentru Daily Star, tatăl îndrăgit a dezvăluit cum a fost să stea față în față cu criminalul în timpul interviului înfiorător.

El a mărturisit: “Sunt jurnalist de peste 20 și ceva de ani și nu am mai experimentat niciodată aura pe care am simțit-o în compania lui. Iată un om care este condamnat pentru uciderea a peste 38 de femei și copii. Este ceea ce ați putea descrie ca fiind un criminal în serie serios.”

Prezentatorul TV a mărturisit că s-a chinuit să își ia ochii de pe mâinile condamnatului după ce a aflat despre toate crimele oribile pe care le-a comis.

Raphael a mărturisit: “Nu mi-am putut lua ochii de pe mâinile lui imaginându-mi ce a făcut, dar nu numai că a fost un criminal în serie, ci și un necrofil – care a făcut sex cu cadavrele femeilor și ale copiilor pe care i-a violat.

“Această femeie foarte tânără și atrăgătoare s-a căsătorit cu acest tip.”

El a continuat să explice că unul dintre cele mai mari lucruri care l-a surprins cel mai mult în timpul interviului suprarealist a fost faptul că ucigașul arăta “ca orice alt bunic”.

“Acești deținuți nu au înfățișări particulare la care să te gândești: “Este un criminal în serie pentru că se vede că arată ca un criminal în serie”

Raphael a dezvăluit ulterior că Serhiy Tkach a decedat la vârsta de 66 de ani, în noiembrie 2018, după ce a suferit un atac de cord în închisoare.

Privind înapoi la interviul memorabil, a continuat: “A fost unul dintre cele mai suprarealiste interviuri pe care le-am făcut vreodată. A fost ca un moment Hannibal Lecter, nu-i așa? Când a intrat în acea cușcă, nu știam la ce să mă aștept, inima îmi bătea cu putere, capul îmi pulsa, eram pe cale să intervievez acest criminal în serie notoriu”.

După interviu, i s-a oferit o perspectivă asupra vieții sale de cuplu cu soția sa Elena Bulkina în “cuibul lor privat de dragoste” din interiorul zidurilor epuizante ale închisorii.

Prezentatorul TV și-a amintit că întâlnirea cu soția blondă a criminalului a fost unul dintre cele mai suprarealiste momente ale sale.

 

citește și...