“Cel mai tânăr criminal în serie din lume” omorâse trei persoane până la vârsta de opt an

23.07.2022, 19:47

Psihologii l-au descris pe Amarjeet Sada ca fiind “sadic” și incapabil să distingă între bine și rău. “Am omorât-o cu o piatră și am îngropat-o”

“Cel mai tânăr criminal în serie din lume” ar fi ucis trei persoane până la vârsta de opt ani.

În 2007, poliția din Bihar, India, a investigat afirmațiile conform cărora un copil, identificat ca fiind Amarjeet Sada, ar fi ucis trei bebeluși – inclusiv sora sa în vârstă de opt luni și verișoara sa în vârstă de nouă luni, relatează The Guardian.

Cel mai tânăr criminal în serie din lume” omorâse trei persoane până la vârsta de opt an

Ulterior, Sada, care între timp a fost diagnosticat cu “tulburări psihiatrice”,le-a spus localnicilor din sat că a strangulat-o și chiar le-a arătat locul unde i-a lăsat cadavrul.

Canalul de știri NDTV a relatat povestea la momentul respectiv, arătând imagini cu Sada în fața unei secții de poliție locală din zonă. Se pare că băiatul ar fi zdrobit copilul cu o piatră înainte de a-i îngropa trupul.

“Am omorât-o cu o piatră și am îngropat-o”

 

El ar fi spus poliției la momentul respectiv după ce a fost pus în custodie: “Am dus-o puțin mai departe, am omorât-o cu o piatră și am îngropat-o”.

În luna iunie a aceluiași an, Sada a fost arestat și a apărut în fața instanței pentru crimă. Cu toate acestea, deoarece Sada avea încă mai puțin de 18 ani la momentul respectiv, a fost plasat într-o casă de corecție din orașul Munger, aflat în apropiere.

Conform legislației indiene, un copil nu poate fi condamnat la moarte sau trimis la închisoare, dar poate fi reținut într-un centru de plasament pentru copii până când împlinește 18 ani.

Localnicii de la acea vreme au mai afirmat că Sada a fost responsabil și pentru că anterior a luat viața surorii și verișoarei sale, dar că acest lucru a fost ținut sub tăcere.

Cazul a fost adus la cunoștința autorităților după ce o mamă a raportat că fiica ei de șase luni a dispărut.

În timpul unei căutări a poliției, corpul micuț al victimei a fost găsit în mod tragic îngropat în apropiere.

 

citește și...