Cum a fost păcălită Gina Pistol. ”Am aflat că domnișoara respectivă și-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu”

25.10.2020, 11:02
Cum a fost păcălită Gina Pistol. ”Am aflat că domnișoara respectivă și-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu”
Cum a fost păcălită Gina Pistol. ”Am aflat că domnișoara respectivă și-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu”

Gina Pistol le-a făcut mărturisiri celor care o urmăresc în mediul online. Vedeta a vorbit și despre țepele pe care și le-a luat de-a lungul anilor.

Gina Pistol a mărturisit că de-a lungul anilor a mers să prezinte evenimente fără bani, doar din dorința de a ajuta. Însă, vedeta a povestit și cum a fost păcălită la un moment dat.

„Aveam o perioadă în care nu aveam bani, dar cu toate astea mergeam gratis sa prezint evenimente sau pe bani foarte puțini pentru că voiam să ajut. Îmi amintesc că am fost sunata de o tipa sa prezint un bal al bobocilor. M-am dus și am prezentat, iar la puțin timp am aflat că domnișoara respectivă și-a luat de trei ori suma pe care am primit-o eu . Deci mi-am luat și eu țepe, țepe mari, unele de la companii de renume. Eram prea bună, mi-a fost jenă de obraznicia lor și lăsam de la mine”, a detaliat prezentatoarea de televiziune, notează spynews.ro.

Gina Pistol, replică pentru cei care o acuză că beneficiază de favoruri pentru că e vedetă

Gina Pistol a transmis și un mesaj pentru cei care spun despre ea că primește lucruri gratis pentru că este vedetă.

Aceasta și-a spus foarte clar opinia în acest sens.

„Se trezește câte o persoană să spună că primesc totul pe gratis. Da, sunt momente când mai primesc și eu pe gratis sau primesc reduceri. Și eu cred că merit asta pentru că sunt în showbiz de 20 de ani iar de-a lungul timpului, am oferit și eu mult timp din viața mea. Eu sunt de fel foarte generoasă, am oferit pentru că mi s-a cerut ajutorul, pentru că oamenii care mi-au cerut ajutorul îmi erau dragi, unii erau la început de drum pentru și nu își permiteau să plească. Am oferit pentru cauze nobile dar mi s-a mai luat și cu japca, am fost fraierită de foarte multe ori. Am zis că la un moment dat o sa vină vremea să primesc și eu”, a afirmat Gina Pistol.

Gina Pistol se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată. Cei doi au început deja să se pregătească pentru venirea pe lume a bebelușului. Amenajează camera copilului, iar Gina Pistol este şefă de şantier la vila din Cernica, în valoare de 300.000 de euro.

Vedeta de televiziune a și cumpărat câteva lucruri pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste mai puțin de patru luni.

“Gina şi Smiley sunt foarte fericiţi. Abia aşteaptă să vină fetiţa, e o atmosferă de nedescris în casa lor. A cumpărat şi câteva lucruşoare de la magazinele pentru bebeluşi. Practic, doar cu asta se ocupă acum”, a declarat, recent, o sursă din apropierea vedetei de la postul Antena 1 pentru click.ro.

citește și...