Cum a fost păcălită Brigitte Pastramă de o femeie pe stradă. ”Eu deodată am scos banii din portofel și i-am dat, pe toți”

12.03.2022, 16:52
Cum a fost păcălită Brigitte Pastramă de o femeie pe stradă. ”Eu deodată am scos banii din portofel și i-am dat, pe toți”
Cum a fost păcălită Brigitte Pastramă de o femeie pe stradă. ”Eu deodată am scos banii din portofel și i-am dat, pe toți”

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a povestit cum a ajuns să fie păcălită de o femeie pe stradă, la un moment dat. ”Eu deodată am scos banii din portofel și i-am dat, pe toți. S-a și uitat dacă am mai mulți și mi-a zis că să-i dau mai mulți bani”, a dat detalii vedeta în cadrrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

Brigitte Pastramă, soția lui Florin Pastramă, a dezvăluit că a fost păcălită de o femeie pe stradă atunci când, în urmă cu mai mulți ani s-a mutat de la Timișoara la București. Aceasta a fost oprită pe stradă de o femeie care i-a cerut bani. „Ajunsesem în București de un an, Sara era la grădiniță și noi stăteam în Dorobanți. M-a oprit o femeie îmbrăcată în negru, părea plânsă, pe stradă. Aveam 210 lei în portofel”, a explicat Brigitte Pastră la emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Femeia respectivă i-a cerut telefonul ca să sune pe cineva. De teamă ca aceasta să nu-i fure telefonul, Brigitte Pastramă a sunat ea. Un presupus doctor a spus că pe femeie o costa 12 milioane de lei ca să-și ia fiul de la morgă. ”Mi-a spus că o costă 12 milioane și ceva să-și ia fiul de la morgă. Mi-a spus că are doar 600 de lei și mi-a cerut să o ajut cu bani. Îți dai seama că eu deodată am scos banii din portofel și i-am dat, pe toți. S-a și uitat dacă am mai mulți și mi-a zis că să-i dau mai mulți bani. Femeia mi-a spus că băiatul avea 17 ani”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

Cum a fost păcălită Brigitte Pastramă de o femeie pe stradă. ”Erau niște impostori, erau femei plătite ca să păcălească oamenii mai bine îmbrăcați”

La câteva ore distanță, Brigitte Pastramă a decis să sune pe numărul așa-zisului doctor: ”Am zis la telefon ”Bună! Cu Elena, vă rog”. Omul de la telefon mi-a zis că acela era un număr de pe care doar se primesc apeluri și se răspunde, e o centrală. Deci, erau niște impostori, erau femei plătite ca să păcălească oamenii mai bine îmbrăcați. Am înnebunit!”.

La câteva luni distanță, Brigitte Pastramă s-a întâlnit din nou cu femeia care a păcălit-o: ”Cu piciorul rupt am alergat după ea să o bat, pentru că fraierește oamenii și oamenii care au cu adevărat probleme nu pot fi ajutați, din cauza acestor impostori, pentru că nu-ți mai vine să faci nimic. Din păcate, asta este!”.

citește și...