Brigitte Pastramă, dezamăgită de comportamentul soțului ei, Florin Pastramă. ”Eu nu am fost obișnuită așa”

27.07.2021, 13:10
Brigitte Pastramă, dezamăgită de comportamentul soțului ei, Florin Pastramă. ”Eu nu am fost obișnuită așa”
Brigitte Pastramă, dezamăgită de comportamentul soțului ei, Florin Pastramă. ”Eu nu am fost obișnuită așa”

Brigitte Pastramă s-a declarat dezamăgită de comportamentul partenerului ei de viață, Florin Pastramă. Bruneta este deranjată de faptul că acesta nu i-a mai cumpărat cadouri de multă vreme.  ”Eu nu am fost obișnuită așa” , a spus Brigitte Pastramă în cadrul reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars.

Brigitte Pastramă este nemulțumită de faptul că soțul său, Florin Pastramă, nu mai este deloc atent cu ea.

Vedeta a afirmat că acesta nu i-a mai opferit cadouri de mult timp.


Brigitte Pastramă, dezamăgită de comportamentul soțului ei. ”Nu mi-a mai adus nimic, nici măcar un cadou mic”


“Se laudă de fiecare dată cu inelul faimos pe care mi l-a cumpărat la început, dar de atunci? De atunci nu mi-a mai adus nimic, nici măcar un cadou mic. Eu nu am fost obișnuită așa”, a declarat Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

Brigitte Pastramă s-a arătat deranjată și de faptul că partenmerul ei de viață, Florin Pastramă, îi folosește cremele pentru tratamente cosmetice pe care ea a dat foarte mulți bani. “Țin foarte mult la cremele mele, folosesc creme de peste 20 de milioane. De nenumărate ori l-am prins cu degetele în ele. Și își da cu cât îmi dau eu intr-o săptămână. Măcar dacă nu-mi cumpăra, să nu le mai folosească. Păi Ilie îmi cumpăra el creme, fără a le consuma”, a mai spus aceasta.

Brigitte și Florin Pastramă, pe mâna poliției din cauza măștilor contrafăcute

Polițiștii au făcut în data de 22 iulie 2021 percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi sunt acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți. Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție. După ce a fost pusă sub control judiciar, Brigitte Pastramă a făcut declarații despre întreaga situație.

“Nu doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect. Credeau că noi fabricăm măști. Noi le-am vândut legal. Prețul unei măști nu este de 70 de lei cum se zice, ci de 9,9 lei. Măștile au fost scoase la vânzare pe unul dintre cele mai mari magazine online din România. Nu știam că nu se vând cu semnele noastre. S-au vândut foarte puține până acum, nu vreau să spun un număr sau măcar un procent. Ei au crezut că noi avem atelier, le fabricăm, dar nu este așa. Noi am cumpărat acele măști după care cineva ne-a propus o colaborare pentru a le vinde. Nu am știut că nu se vând cu însemne. Sunt foarte mulți în situatia aceasta. Noi le-am vandut legal, am plătit și TVA-ul. Este o lege care am înteles că nu ne dă voie, o lege pe care lumea nu o știe. Repet, noi nu avem atelier, nu fabricăm acele măști. Pur și simplu le-am cumpărat și revândut”, a declarat vedeta pentru playtech.ro.

 

 

citește și...