Cum a fost nunta Anei, sora Danielei Crudu. ”Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă”

05.07.2022, 16:59
Cum a fost nunta Anei, sora Danielei Crudu. ”Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă”
Cum a fost nunta Anei, sora Danielei Crudu

Ana-Maria Crudu, sora fostei asistente de televiziune Daniela Crudu, s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Adrian Neagu, în luna iunie a acestui an. Ana-Maria Crudu a dat detalii despre nunta sa, care a avut loc în Italia. ”Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă”, a declarat sora Danielei Crudu.

Ana-Maria Crudu și alesul inimii ei, Adrian Neagu, s-au cununat civil în septembrie 2021, în Suedia. Sora Danielei Crudu, Ana-Maria Crudu, s-a căsătorit religios cu Adrian Neagu la mijlocul lunii iunie a acestui an.  Evenimentul a avut loc în Italia. Nunta a fost organizată la un restaurant din localitatea Bova Marina, în regiunea Calabria. Elis Armeanca a fost cel care a întreținut atmosfera la nunta surorii Danielei Crudu.

Despre nunta sa din Italia a dat detalii Ana-Maria Crudu pentru click.ro. Blonda a mărturisit că în prezent este mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă: ”Pe soţ l-am cunoscut într-o scurtă vacanţă în Suedia. Ne-am îndrăgostit pe loc şi nu m-am mai întors acasă. Am venit pentru o vacanță și am rămas pentru totdeauna acolo. Pe 8 ianuarie 2021 ne-am văzut prima dată, pe 28 mai ne-am logodit și pe 18 septembrie am făcut cununia civilă. Iar pe 18 iunie anul acesta am făcut și nunta. M-a cerut la scurt timp după ce ne-am cunoscut, am zis ”Da!” imediat. Şi acum sunt mai îndrăgostită și mai fericită ca înainte de nuntă. Pentru că îl ador pe soțul meu. Mă face să mă simt iubită”.

Cum a fost nunta Anei, sora Danielei Crudu. ”Daniela m-a ajutat cu partea de video și fotografii”

”Mama s-a ocupat de nuntă. Ea mi-a găsit restaurant. Daniela m-a ajutat cu partea de video și fotografii, iar artiștii care ne-au cântat ne sunt prieteni, ne știam de mult timp. A fost o nuntă foarte frumoasă, între prieteni”, a declarat Ana-Maria Crudu.

Ana-Maria Crudu a dezvăluit că își dorește să devină mămică.

”El are şi cetățenie suedeză. Locuiește din copilărie acolo. Suedeza este grea, dar am învățat-o și eu, am făcut opt luni cursuri. Acum lucrăm la un bebe”, a adăugat sora Danielei Crudu.

 

citește și...