Cum a fost Mihai Bobonete la un pas să fie agresat de un taximetrist. ”A venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților”

20.06.2021, 14:57
Cum a fost Mihai Bobonete la un pas să fie agresat de un taximetrist. ”A venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților”
Cum a fost Mihai Bobonete la un pas să fie agresat de un taximetrist. ”A venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților”

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Bobonete a trecut printr-un incident neplăcut cu un taximetrist.

Actorul Octavian Strunilă a fost invitat la podcastul lui Mihai Bobonete. Printre altele, acesta și-a amintit de un episod petrecut în urmă cu mai mulți ani, când Mihai Bobonete a fost la un pas de a fi agresat de un taximetrist.

„Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat într-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxiul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia. Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutăților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: ”Deschide că îți sparg geamul”. Nu ne-am lăsat și am zis că mergem la poliție. Și ăia ne-au zis că nu e jurisdicția lor, că bătaia a fost în altă parte. Și eu am zis că nu mă interesează, că noi ne-am luat bătaie și că vreau să se rezolve. Ne-au băgat într-o dubă de poliție, ca pe infractori, și ne-au dus la altă secție. Acolo mi-am pierdut căciula. Ne-a dus la secția care trebuia și ne-a pus să scriem declarația. Și noi scriam cu un ochi, că venisem din club, adrenalina ne scăzuse. Am întrebat: ”Nu putem să renunțăm?”. Și ni s-a zis: ”Nu putem, v-am dat număr”. De acolo, când am ieșit, ne-am dus din nou în centru. Am fost nevoiți să luăm din nou un taxi”, a spus Octavian Strunilă, conform protv.ro.

Mihai Bobonete este căsătorit din anul 2003

Din 2003, actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2003. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017.

Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”, declara Mihai Bobonete într-un interviu pentru revista Viva.

Într-un interviu, actorul a explicat cum reușește să găsească un echilibru între serialul în care joacă, spectacolele de stand-up, pescuit și familie. ”Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”, declara Mihai Bobonete pentru libertatea.ro.

citește și...