Cum a fost experiența ”Asia Express” pentru Emi și Cuza. ”Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda”

27.10.2021, 16:03
Cum a fost experiența ”Asia Express” pentru Emi și Cuza. ”Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda”
Cum a fost experiența ”Asia Express” pentru Emi și Cuza. ”Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda”

Emi și Cuza au fost una dintre perechile participante la cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au povestit cum a fost experiența ”Asia Express” pentru ei. Cei doi au dezvăluit că au trecut prin momente dificile la autostop, dar și atunci când erau nevoiță să-și caute cazare.

Emi și Cuza au pvestit, pentru revista Viva, care au fost cele mai grele momente pentru ei de-a lungul participării la ”Asia Express”.

Cei doi au mărturisit că au avut momente când au vrut să renunțe, însă au trecut rapid peste acest lucru și au mers mai departe.

Cum a fost experiența ”Asia Express” pentru Emi și Cuza. ”Patru ore de stat la autostop, respectiv record de căutat cazare – până la 1.30 dimineaţa”

”Pentru mine şi Cuza cel mai greu a fost autostopul! Plus distanţele imense parcurse în Turcia. Pentru doi băieţi, în plină pandemie şi cu toate rigorile impuse de lockdown, a fost cumplit! Şi am mai sesizat ceva, era imposibil să nu existe o regulă destul de clară: dacă se întâmpla să avem noroc cu autostopul, era clar că ghinionul se muta la cazare şi invers! Am înregistrat şi nişte recorduri, demne de toată lauda: patru ore de stat la autostop, respectiv record de căutat cazare – până la 1.30 dimineaţa”, a spus Emi.


”Au fost foarte multe momente în care efectiv am zis „Gata! Nu ne mai pasă!, dar erau momentele alea de 20-30 de minute de nervi şi încărcătură! Am fost super dedicaţi concursului, pentru că eu nu suport să pierd niciodată, tocmai de asta am fost foarte vulcanici şi pasionali în acelaşi timp, iar dorinţa noastră încă de la început a fost să lungim experienţa asta incomparabilă cât mai mult posibil”, a adăugat Cuza.

Ce vedete au luat startul în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea fortmată din Lorelei Bratu și Zarug.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...