Cum a fost copilăria Biancăi Drăgușanu. ”Ca să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete”

13.10.2021, 16:42
Cum a fost copilăria Biancăi Drăgușanu. ”Ca să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete”
Cum a fost copilăria Biancăi Drăgușanu. ”Ca să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a scos la iveală amănunte dureroase din copilăria sa. Aceasta a mărturisit că a avut o copilărie grea, plină de lipsuri. ”Ca să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni online la care a fost invitată recent.

Bianca Drăgușanu este acum foarte cunoscută și are tot ce își dorește. Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Vedeta a avut parte de o copilărie grea. Despre acea perioadă din viața ei și-a amintit Bianca Drăgușanu la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

„Am avut o copilarie atipica si nu cred ca mi-am trait copilaria in adevaratul sens al cuvantului, cu Craciun, cu sarbatori. Parintii mei au divortat cand eu eram foarte mica. Eu am ales sa plac cu tatal meu, nu incepusem clasa intai. Am crescut intr-o singura camera. Am fost un copil foarte amarat. Tatal meu, fiind barbat, mi-au marcat cateva experiente, tatal meu nu prea le avea in ale comunicarii. Imi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rand cu aceeasi pereche de bocanci care erau dezlipiti si ca sa nu mi se ude ciorapii, imi punea punga peste sosete”, a dezvăluit vedeta, notează wowbiz.ro.

Cum a fost copilăria Biancăi Drăgușanu. ”Dormeam îmbrăcată pentru că era foarte frig”

”Am avut o copilarie foarte grea. Dormeam imbracata pentru ca era foarte frig si cum imi promiteam ca atunci cand o sa fiu mare o sa mi ajut parintii si o sa fiu implinita din punct de vedere financiar”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că încă de când era copil și-a promis că va ajunge cineva atunci când va crește. ”A fost prima oara in viata mea cand m-am simtit la pamant, sufleteste si material. Eram un copil la inceput de drum, incepeam primul an de scoala si atunci mi-am lipsit nasul de geam, intr-o incapere in care nu era nici un brad de Craciun, desi era Craciunul, si atunci mi-am propus ca viata mea se va schimba. Atunci mi-am spus „voi nu stiti cine sunt eu acum, dar veti stii cu totii si nu voi stii eu cine sunteti voi””, a mai spus ea.

Cum a fost remarcată Bianca Drăgușanu de Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu a povestit și cum a ajuns, în momentul în care a venit la București, să fie remarcată de designerul Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută și cu care a trăit o poveste de dragoste.

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu stiam deja ce vreau. Aveam geanta de firma, aveam masina scumpa, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere si scopul meu a fost sa vin sa stralucesc si prima oprire a fost la Fashion Week, la un casting si Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am stiut sa ma impun. As spune ca ne-am folosit unul pe celalalt, in toate scopurile posibile. Ne-am iubit si ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu stiam. A fost o chestie nespusa. Cred ca Dumnezeu m-a trimis in viata lui pentru ca el avea nevoie de mine si eu de el”, a declarat Biancaa Drăgușanu.

citește și...