De ce l-a reclamat mama Biancăi Drăgușanu pe Alex Bodi la Poliție! Prin ce chinuri groaznice a trecut fiica ei

12.03.2020, 14:04
De ce l-a reclamat mama Biancăi Drăgușanu pe Alex Bodi la Poliție! Prin ce chinuri groaznice a trecut fiica ei
De ce l-a reclamat mama Biancăi Drăgușanu pe Alex Bodi la Poliție!

Bianca Drăgușanu a divorțat, într-un final, de Alex Bodi, iar acum poate răsufla ușurată. Cei doi s-au separat oficial, marți, 10 martie, la notar, însă și acolo au făcut un adevărat scandal.

De ce l-a reclamat mama Biancăi Drăgușanu pe Alex Bodi la Poliție!

Vedeta a fost extrem de afectată din cauza despărțirii de cel care nu i-a fost soț nici măcar un an de zile. De asemenea, Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic de mai multe ori de afacerist, iar multe din scene s-au petrecut în fața mamei sale, Madi Drăgușanu.

Chiar de ziua blondinei, femeia a sunat disperată la 112, când Alex Bodi a devenit din nou violent. Sătulă ca fiica ei să mai sufere, Madi Drăgușanu a intervenit între aceștia și a fost la un pas să fie și ea bătută de ginerele ei.

Apropiații Biancăi Drăgușanu au povestit prin ce clipe dificile a trecut aceasta în căsnicia cu Alex Bodi. Se pare că vedeta a avut de îndurat bătăi crunte, timp de mai multe luni.

‘Doamna Madi a plâns două zile când fiica ei a venit cu coasta ruptă. De asemenea, a asistat din cealaltă cameră la niște certuri absolut oribile. Bianca i-a spus mereu mamei sale să nu se bage, să nu se ia de Alex, pentru că este agresiv. Dar ce mamă poate să stea să privească felul în care cineva îi lovește copilul? Este cumplit.

Doamna Madi l-a luat la discuții de nenumărate ori. Toate cu frumosul, cu binișorul. Alteori s-a mai rățoit la el, spunându-i să se potolească. Nu mai suportă ideea ca Alex și Bianca să se mai împace pentru că este convinsă de faptul că el o va lovi din nou. Alex este deștept, nu o lovește pe Bianca pe față, ca semnele să nu fie vizibile. De obicei îi dă în coaste, în burtă, pumni peste mâini’, a declarat un amic al Biancăi Drăgușanu, pentru sursa citată mai sus.

citește și...