Cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău. ”Cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta”

09.08.2022, 15:56
Cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău. ”Cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta”
Cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie de Adrian Rus, cel împreună cu care are un băiețel. ”Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta”, a spus artista.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair.

Interpreta de muzică populaă a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe soțul său și cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Cum a fost cerută în căsătorie Vlăduța Lupău. ”Cine se gândește noaptea la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție…”

 

”Ne-am cunoscut la o cântare, prin 2013, și de atunci a fost o scânteie la prima vedere care s-a concretizat, să zic așa, doar prin 2017… A fost și este o poveste frumoasă! Le-o doresc tuturor fetelor! Să aibă răbdare până vine cel care le merită cu adevărat!”, a povestit Vlăduța Lupău despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Adrian Rus.

Cererea în căsătorrie a fost cu totul inedită: ”Cred că nicio fată nu-și uită primul sărut, prima întâlnire și cererea în căsătorie! Așa și eu. Într-adevăr, cererea a fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta. Cine se gândește noaptea la 3, venind de la cântare, când te oprește o mașină de Poliție, că la finalul întâlnirii cu echipajul, în loc de o amendă, te pricopsești cu un inel de logodnă?! Așa a fost la mine!”.

citește și...