Cum a fost cerută în căsătorie Sandra Izbașa. ”Nu poți, după 15 secunde, să zici: stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie?”

04.01.2022, 13:35
Cum a fost cerută în căsătorie Sandra Izbașa. ”Nu poți, după 15 secunde, să zici: stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie?”
Cum a fost cerută în căsătorie Sandra Izbașa. ”Nu poți după 15 secunde să zici stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie?”

Multipla campioană la gimnastică artistică Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu actorul Răzvan Bănică, nepotul celebrului Ștefan Bănică Junior.  Cei doi au fost invitați la podcastul realizat de Horia Brenciu. Răzvan Băniucă a dezvăluit modul inedit în care acerut-o pe Sandra Izbașa în căsătorie.

Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică, în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020.

În data de 30 iulie 2021, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, s-au cununat civil.

Cum a fost cerută în căsătorie Sandra Izbașa.  ”Într-un final, a ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns”

Sandra Izabașa și Răzvan Bănică au fost prezenți la podcastul realizat de Horia Brenciu. Răzvan Bănică a povestit despre modul inediat în care a cerut-o în căsătorie pe Sandra Izbașa. Acesta a compus o melodie specială pentru Sandra, o melodie-cerere pe care aceasta trebuia să o asculte până la capăt, iar la final să primească răspunsul.

„Ca un creator ce sunt, am simțit că nu-mi respectă creația. Nu poți, după 15 secunde, să zici: stai măi, un pic, ce e asta, e o cerere în căsătorie? Am dat play de șase ori la piesa aia numai ca să o asculte până la capăt. A durat 20 de minute pentru că voiam să asculte piesa până la final și la final să scot inelul și s-o întreb. Într-un final, a ascultat melodia, i-am oferit inelul și am plâns, atât ea, cât și eu”, a detaliat Răzvan Bănică, potrivit revistei Avantaje.

Sandra Izbașa, carieră impresionantă

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur la sărituri.

În plan personal, aceasta a avut o relație cu Petrișor Ruge, dansatorul binecunoscutei cântărețe Andreei Bălan. Sandra Izbașa a intrat de curând în lumea filmului, a luat cursuri de actorie pentru a se specializa în noua ei meserie. Sandra Izbașa și-a făcut debutul în actorie cu rolul din pelicula ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Ce spunea Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, despre greutatea numelui pe care îl poartă

Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr,  este deja un actor consacrat de teatru, însă a avut apariții și în serialele ”State de România” și ”Pariu cu viața”.

Într-un interviu, Răzvan Bănică vorbea despre greutatea numelui pe care îl poartă. „Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată”, declara Răzvan Bănică.

citește și...