Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior

31.07.2021, 10:59
Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior
Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior

Multipla campioană la gimnastică artistică Sandra Izbașa, în vârstă de 31 de ani, a decis să facă pasul cel mare. renumita sportivă s-a căsătorit cu actorul Răzvan Bănică, nepotul celebrului Ștefan Bănică Junior. marea campioană la gmnastică artistică a arătat superb în cea mai fericită zi din viața sa.

Sandra Izbașa trăiește o poveste de dragoste cu actorul Răzvan Bănică, în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au logodit în luna decembrie a anului 2020.

Vineri, 30 iulie 2021, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, s-au cununat civil. La ceremonia care a avut loc în aer liber, Sandra Izbașa a purtat o rochie lungă, cu bretele, pe corp, în care a arătat superb.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Mesajul transmis de Andreea Răducan

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Răducan a transmis un measaj legat de evenimentul important din viața Sandrei Izbașa. Aceasta și-a amintit că la nunta ei, Sandra Izbașa a fost cea c are a prinis buchetul de mireasă.

“Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Andreea Răducan.

Sandra Izbașa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior. Mesajul transmis de Ana Baniciu

Ana Baniciu este foarte bună prietenă cu Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, ea fiind cea care le-a făcut cunoștință celor doi.

“Acum fix un an le făceam cunoștință lui Bănică și Sandrei Izbașa, doi prieteni foarte buni de-ai mei, care s-au plăcut de câteva ori când s-au văzut și am făcut o combinație pe viață, se pare, de data asta. Astăzi se căsătoresc și eu sunt extrem de mândră și emoționată, îmi tremură mâinile. E o zi frumoasă de sărbătoare, îi iubesc pe amândoi și mă bucur extrem, extrem de mult că și-au unit destinele și că ei de azi sunt o familie”, a scris Ana Baniciu pe contul personal de Instagram.

Sandra Izbașa, carieră impresionantă

Sandra Izbașa este o gimnastă română de talie mondială, participantă și medaliată, începând cu anul 2006, la competiții de mare anvergură, europene, mondiale și olimpice. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 și la Jocurile Olimpice de vară din 2012 de la Londra, Sandra Izbașa a fost medaliată cu aur la sărituri.

În plan personal, aceasta a avut o relație cu Petrișor Ruge, dansatorul binecunoscutei cântărețe Andreei Bălan. Sandra Izbașa a intrat de curând în lumea filmului, a luat cursuri de actorie pentru a se specializa în noua ei meserie. Sandra Izbașa și-a făcut debutul în actorie cu rolul din pelicula ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu.

Ce spunea Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Junior, despre greutatea numelui pe care îl poartă

Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr,  este deja un actor consacrat de teatru, însă a avut apariții și în serialele ”State de România” și ”Pariu cu viața”.

Într-un interviu, Răzvan Bănică vorbea despre greutatea numelui pe care îl poartă. „Dat fiind faptul că am început să fac meseria asta înainte de a intra la facultate, înainte de a deveni actor profesionist, în adolescență mai precis, mă deranja și mă durea fiindcă toată lumea punea reușitele mele pe seama acestei relații de rudenie. Cumva, nici eu nu mă mai puteam bucura de ele, deși era exclus să aibă vreo implicare Ștefan Bănică în cariera mea, cu atât mai mult cu cât relația noastră de rudenie este una civilizată, dar nu foarte apropiată”, declara Răzvan Bănică.

citește și...