Anunțul făcut de Mara Bănică. ”Am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”

28.04.2020, 12:24
Anunțul făcut de Mara Bănică. ”Am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”
Anunțul dur făcut de Mara Bănică. ”Am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”

Jurnalista Mara Bănică e foc și pară după ce o știre potrivit căreia ar fi murit a apărut în mediul online.

Mara Bănică a anunțat că a luat măsuri după apariția știrii respective. Aceasta a decis să recurgă la instanță.

”Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag click-uri, iar click- urile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul “Mara Bănică a murit”, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer.

Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă (nu-i dau numele, l-ar costa mult să-i fac eu publicitate), îl anunț, deci, că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu, cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale.

Acum ani de zile mi am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, este mesajul transmis de Mara Bănică pe contul ei de pe o rețea de socializare.

citește și...