Mara Bănică se mărită? Vedeta a primit un superb inel de logodnă

23.06.2020, 12:12
Mara Bănică se mărită? Vedeta a primit un superb inel de logodnă
Mara Bănică se mărită? Vedeta a primit un superb inel de logodnă

Bat clopote de nuntă pentru Mara Bănică? Vedeta de la Antena 1 a primit un superb inel de logodnă, iar vestea a împărtășit-o cu fanii de pe Instagram.

Mara Bănică și-a găsit, în sfârșit, liniștea sufletească, după o despărțire dureroasă, iar acum s-ar pregăti să se mărite. Aceasta a primit recent un inel prețios, cu diamante și safire.

Pe rețelele de socializare, Mara Bănică a publicat o fotografie cu inelul, iar prietenii virtuali s-au grăbit să îi ureze numai gânduri bune.

Cine este iubitul Marei Bănică

De aproape doi ani, Mara Bănică se iubește cu un bărbat pe care a preferat să îl țină departe de lumina reflectoarelor.

‘Nu vreau să îl arăt deloc. Şi nu îşi doreşte nici el. Suntem de un an şi ceva împreună. E o relaţie frumoasă, este un om cu care mă potrivesc şi cu care mă înţeleg foarte bine’, spunea Mara Bănică, la Antena Stars.

Şi cu cât vorbesc mai mult de chestia asta, cu atât mai mult lumea e mai curioasă. De aia încerc să trec repede peste subiectul ăsta, pentru că nu vreau să fie discuţii. Nu am nimic de ascuns, dar vreau aşa ce e al meu, să fie doar al meu şi atât’, a mai spus vedeta.

A mai avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea

Jurnalista a mai avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea, Răzvan, dar cei doi au ajuns să se despartă. La finalul lui 2018, Mara Bănica explica de ce au pus stop relației. Mara Bănică susţinea că a fost o relaţie toxică şi că nu ar mai trăi aşa niciodată.

‘Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu. Nu mai merge un lucru, rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul… nu există aşa ceva! Poate apărea un alt „al meu” care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou. E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!”, a afirmat Mara Bănică. „Am trecut prin nişte etape fireşti, o despărţire după mulţi ani. Oamenii ancoraţi în trecut nu sunt fericiţi. Îmi trăiesc povestea, îmi trăiesc momentul. Sunt mega, mega-fericită’, explica ea, la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Speechless…❤️

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica) pe

citește și...