Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Stan. ”A fost fix ca în basme”

08.07.2021, 17:04
Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Stan. ”A fost fix ca în basme”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit de curând, în mare secret. Ceremonia a avut loc în orașul său natal, Constanța. Bărbatul c are a determinat-o pe Alexandra Stan să facă pasul cel mare se numește Emanuel Necatu. Artista a dat detalii despre cum a fost cerută în căsătorie.

Alexandra Stan  este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. Acum, la 32 de ani, artista a decis să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbatcare se numește Emanuel Necatu.

Cântăreața a povestit, pentru revista Viva, cum a fost cerută în căsătorie de cel care i-a devenit partener de viață.

Cum a fost cerută în căsătorie Alexandra Stan. ”M-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea?””

”Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru”, a povestit Alexandra Stan.

Cererea în căsătorie a fost făcută de Emanuel per o plajă, la Constanța: ”Când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt. El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea?” și a fost foarte drăguț. Am spus „Da” imediat”.

Cine este soțul Alexandrei Stan. ”El a făcut primul pas”

Alexandra Stan a dezvăluit că Emanuel a fost cel care a consiliat-o în ceea ce privește dezvoltarea personală. ”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri. El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu”, a dezvăluit cântăreața.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a adăugat Alexandra Stan.

 

citește și...