Cum a fost Celia cerută în căsătorie. ”Ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară”

23.04.2022, 15:30
Cum a fost Celia cerută în căsătorie. ”Ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară”
Cum a fost Celia cerută în căsătorie. ”Ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară în căsătorie”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan,a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Ardeli Ancuța. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta și cum a fost cerută în căsătorie. ” A lui era, clar, mai specială decât a mea, ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară în căsătorie”, a detaliat artista.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. În data de 16 februarie 2022, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță, pentru care a ales numele Sara-Maria.

Cântăreața a povestit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva cum l-a cunoscut pe partenerul ei de viață și cum a fost cererea în căsătorie. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor pieteni comuni, iar cererea în căsătorie a avut loc iarna, la o cabană, la munte. Despre cererea în căsătorie, celia a afirmat că este una diuntre cele mai frumoase amintiri ale sale.

Cum a fost Celia cerută în căsătorie.”Am hotărât să facem un concurs – „cine face cea mai frumoasă inimă din zăpadă””

”Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni și iată că „plec pentru iubire până la capătul lumii” s-a adeverit pentru noi”, a declarat Celia.

Despre modul în care a fost ceută în căsătorie, celia a povestit: ”Este una dintre cele mai frumoase amintiri. Pentru el, era prima dată în viață când a văzut cum ninge, zăpada se așezase peste noapte și peisajul era de basm… Eram amândoi la o cabană minunată, la munte. Iesiserăm dimineața să ne bucurăm de zăpadă, ningea ca în povești. Am hotărât să facem un concurs – „cine face cea mai frumoasă inimă din zăpadă”. A lui era, clar, mai specială decât a mea, ascundea în ea inelul cu care urma să mă ceară în căsătorie”.

 

citește și...