Cum a fost Alessia umilită de medici, la întoarcerea în țară! Artista și fiul ei au trecut prin momente grele

27.06.2020, 12:06
Cum a fost Alessia umilită de medici, la întoarcerea în țară! Artista și fiul ei au trecut prin momente grele
Cum a fost Alessia umilită de medici, la întoarcerea în țară! Artista și fiul ei au trecut prin momente grele

Alessia și fiul ei, Alvin, au trecut prin momente de groază după ce s-au întors din Marea Britanie, imediat după ce restricțiile au fost ridicate. Cei doi au fost băgaţi, cu forţa, în carantină instituţionalizată.

Solista a explicat cum a ajuns să fie umilită de doctori! În luna martie, ea a fost plecată în Marea Britanie cu munca, iar pandemia de coronavirus a prins-o acolo.

Din nefericire, ea nu s-a mai putut întoarce cu avionul și a ales să revină în țară cu mașina, săptămâna trecută.

Alessia s-a întors din Marea Britanie după câteva luni

‘Am făcut testele înainte să plecăm de acolo și nu ni s-au luat în considerare la vamă. Noi am stat în casă și acolo atâtea luni’, a spus artista pentru Antena Stars.

Pentru că fiul ei, Alvin, a refuzat să mai mănânce aproximativ trei zile, cântăreața a decis să meargă cu micuțul la doctor, însă a avut parte de șocul vieții sale.

„Nu ne-a întrebat la telefon de când am venit, doar ne-a programat. Când a auzit că de trei zile, a început să facă urât și a sunat la 112”, a explicat Alessia.

Cum i-au tratat doctorii

La scurt timp, Alessia și băiatul au fost duși în carantină instituționalizată.

‘Doctorița lui pediatră țipa la mine. Noi stăteam jos pe un scăunel, iar ea și asistentă țipau la noi încontinuu. Copilul a plâns trei ore fără încetare. Am așteptat DSP-ul, am luat amendă! Era traumatizat efectiv. Ne-a închis acolo într-un fel de izoletă, foarte strâmtă. Am stat acolo trei ore fără să ne dea apă, mâncare la băiat, absolut nimic’, a mai dezvăluit Alessia.

Alessia și micuțul au stat mai bine de trei luni peste hotare. În cele din urmă, solista și-a achiziționat o mașină pentru a putea reveni acasă.

‘La vamă nu ni s-a spus că dacă am o urgență trebuie să sun la 112, eu știam regulile din UK, nu de aici. Și pentru că cel mic nu mai mânca de câteva zile, am făcut programare la medic. Pe 1 iunie am ajuns la medic, ne-a întrebat când ne-am întors și după ce i-am răspuns, ne-a băgat într-o cameră de izolare, urla la noi, ne-a terorizat copilul, ne-a ținut trei ore fără apă și mâncare și fără să pot să îmi schimb copilul. Abia după trei ore a venit salvarea și cei de la DSP’, a mai spus artista la Antena Stars.

citește și...