Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină. ”Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul”

06.06.2020, 10:59
Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină. ”Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul”
Cântăreața Alessia și fiul ei, duși în carantină. ”Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul”

Cântăreața Alessia și băiețelul ei, în vârstă de doi ani și cinci luni, Alvin, se află într-un centru de carantină, după ce s-au întors din Marea Britanie.

Alessia a fost prinsă de pandemia de coronavirus în Marea Britanie, alături de fiul ei, Alvin, unde au stat timp de trei luni.

Vedeta s-a întoirs acasă cu mașina, după ce atât ea, cât și copilul au făcut testele COVID-19, care au ieșit negative. Ajunsă acasă, vedeta a constatat că fiul ei a început să nu mai mănânce, motiv pentru care a mers la medic, iar de aici au început problemele.

”A urlat continuu la noi, copilul a fost foarte traumatizat”

Artista a povestit prin ce momente cumplite a trecut la doctor.

“La vamă nu ni s-a spus că, dacă avem vreo urgență medicală, trebuie să sunăm la 112. Eu știam regulile din Londra, nu mi-a trecut prin cap că trebuie să fac toate lucrurile astea. În 1 iunie ne-am programat la medicul pediatru și ne-am dus cu bună știință. Nu luasem contact cu nimeni, am mers cu mașina personală.

Doamna doctor ne-a întrebat când am venit, iar când a auzit, ne-a băgat într-o cameră de izolare în care încap doar două scaune de copil mic, ne-a ținut acolo trei ore, a urlat continuu la noi, copilul a fost foarte traumatizat, noaptea tresărea în somn.

Nu înțelegea de ce urlau doamna doctor și doamna asistentă. Ele au sunat la 112, au venit trei polițiști, am așteptat ambulanța de la DSP, a venit în trei ore, care ne-a adus aici obligat-forțat (la hotelul folosit drept centru de carantină)”, a povestit Alessia la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, citată de click.ro.

Plătește caratina

Cântăreața a dezvăluit că a primit amendă de 1.000 de lei pentru că a părăsit domiciliul pentru a-și duce copilul la medic și că plătește carantina.

“Am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliul, plătesc și carantina. Pe jos am găsit fire de păr de la cine a stat înainte, iar prosoapele se schimbă la cinci zile. Le spăl în fiecare și le atârn pe bară. În condițiile în care trebuie să plătesc, ar trebui să vină cineva să îmi schimbe lenjeriile zilnic și să aspire”, a mai povestit Alessia.

citește și...