Alex Bodi a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată! Ce a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu

24.06.2020, 13:08
Alex Bodi a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată! Ce a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu
Alex Bodi a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată! Ce a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, are probleme cu legea! Afaceristul a fost surprins la volanul unui Lamborghini, marți noapte, 23 iunie, de polițiștii din Capitală circulând cu viteza de 104 km/h pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Așa s-a aflat că el trebuia să fie în izolare la domiciliu.

Alex Bodi, în vârstă de 35 de ani, circula cu o viteză de 104 km/h, într-o zonă în care viteza maximă permisă era de 50 de kilometri la oră.

Alex Bodi trebuia să fie în izolare

Partenerul blondinei a fost mustrat de oamenii legii cu peste 2.000 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile. Mai mult de atât, omul de afaceri a fost băgat cu forța în carantină instituționalizată. Bărbatul nu a respectat indicațiile autorităților și nu a stat în izolare în perioada 13 – 26 iunie.

‘La data de 23 iunie, în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază’, se arată într-un comunicat emis presei de Poliția Capitalei.

S-a împăcat cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat recent, deși la începutul anului au divorțat în fața notarului. Acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, cu toate că afaceristul a avut o relație de scurtă durată cu rusoaica Daria Radionova.

Împăcarea celor doi nu i-a picat prea bine Dariei, motiv pentru care și-a exprimat părerea.

‘Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei’, a declarat Daria Radionova.

citește și...