Cum a fost adus acasă trupul neînsuflețit al fratelui lui Florin Salam. Ce se întâmplă cu pacienții morți de COVID-19

29.09.2020, 16:37
Cum a fost adus acasă trupul neînsuflețit al fratelui lui Florin Salam. Ce se întâmplă cu pacienții morți de COVID-19
Cum a fost adus acasă trupul neînsuflețit al fratelui lui Florin Salam. Ce se întâmplă cu pacienții morți de COVID-19

Fratele lui Florin Salam a decedat în urmă cu câteva zile la spital, după ce a pierdut lupta cu viața în urma infectării cu COVID-19. Îndurerat, manelistul a fost nevoit să respecte reguli dure pentru a putea aduce acasă trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian. Inițial, trupul bărbatului nu ar fi trebuit adus acasă pentru priveghi.

Nelu Stoian a stat internat timp de două luni și suferea de mai multe afecțiuni. Conform Spynews, legiștii nu i-au făcut autopsia, așa cum se întâmplă în cazul celor care au fost infectați cu coronavirus.

În plus, după deces, Nelu Stoian a fost introdus într-un sac, fără ca familia să aibă voie să îl schimbe de haine. Acest lucru s-a întâmplat pentru a se evita răspândirea virusului.

Nelu Stoian fusese infectat cu coronavirus

În urmă cu o lună, Florin Salam a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a organizat o conferință de presă în fața Institutului “Matei Balș” din Capitală.

“Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara la acea vreme Florin Salam.

Fiica lui Nelu Stoian suferă enorm

Nelu Stoian are o singură fiică, pe Bianca, care acum trece prin momente îngrozitoare. Potrivit Wowbiz, tânăra a avut un șoc când a văzut trupul neînsuflețit al tatălui său.

‘Toți sunt îngrijorați pentru Bianca, este distrusă, plânge și se jelește într-una. Ea era sufletul lui Neluțu, era prințesa lui și ea îl iubea enorm. Este distrusă, nu știu cum va rezista. Cred că și pentru ea, Florin nu lasă pe nimeni să fotografieze sau să filmeze’, a spus un apropiat al familiei lui Florin Salam, potrivit sursei citate mai sus.

Numărul cazurilor noi de coronavirus este tot mare

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 1.470 de cazuri noi de COVID-19 din 21.330 de teste efectuate. Până astăzi, 4.792 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.393.670 de teste. Dintre acestea 21.330 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 12.992 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.338 la cerere.

Pe teritoriul României, 10.435 de persoane confirmate cu coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 7.341 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 23.816 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 179 de persoane.

citește și...