Cum a fost 2020 pentru Dan Negru. ”Profesional a fost cel mai prost an din cariera mea”

17.01.2021, 10:51
Cum a fost 2020 pentru Dan Negru. ”Profesional a fost cel mai prost an din cariera mea”
Cum a fost 2020 pentru Dan Negru. ”Profesional a fost cel mai prost an din viața mea”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a mărturisit cum a fost anul 2020 pentru el.  Acesta a afirmat că anul care s-a încheiat a fost foarte prost din punct de vedere profesional.

„Profesional a fost cel mai prost an din cariera mea, cu formate suspendate, cu negocieri eșuate… dar mi-l asum în totalitate. Personal însă, a fost extraordinar, pentru că i-am avut pe toți ai mei împreună, fiecare an în care familia îți e împreună e un an câștigat!”, a declarat Dan Negru pentru tvmania.ro.

Prezentatorul de la Antena 1 a mai spus că 2020 nu i-a adus nici câștiguri, dar nici pierderi. „Nimic. Am ieșit pe zero. N-am înțeles nimic din ce mi s-a întâmplat și pe cât de nedumerit am început anul, pe atât de nedumerit il închei. Nu am avut niciun câstig, nici material, nici intelectual, poate doar spiritual pentru că atunci când nu înțelegi nimic, îți ramane spiritul, credința”, a completat el.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

 

citește și...