Cum a făcut Mirela Vaida primii bani. ”Câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”

05.12.2020, 16:27
Cum a făcut Mirela Vaida primii bani. ”Câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”
Cum a făcut Mirela Vaida primii bani. ”Câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces diorect”, de la postul de televiziune Antena 1, a explicat cum a făcut primii săi bani.

Mirela Vaida a câștigat primii săi bani cântând la diverse evenimente, precum nunți și botrezuri. Vedeta a afirmat că din patru astfel d spectacole, ajunsese să încaseze cât mama ei pentru o lună de muncă.

”Primul meu job, dacă putem să îi spunem aşa, a fost să cânt la nunţi şi la evenimente private. Eram în clasa a 11-a, aveam 18 ani, în weekend mergeam cu Victor şi cu Laura Lavric la Iaşi şi cântam. Aceia au fost primii mei bani. Fiind fată de liceu eram extrem de fericită să am bănuţii mei. Căci eu câştigam din patru evenimente cât mama într-o lună la serviciu”, a detaliat Mirela Vaida pentru click.ro.

Cum este viața Mirelei Vaida cu trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a explicat, în cadrul aceluiași interviu, și cum este viața sa cu trei copii acasă. ”Copiii sunt fericiţi că stăm acasă şi suntem cu ei, îşi fac de cap, cumva nu mai sunt supuşi la un program mai riguros, cum se întâmpla când erau la gradiniţă. Acum mai stau câte puţin la tabletă, mai ieşim în curte, au jucării cu duiumul, dar e greu cu toţi trei acasă. A zis cineva o vorbă foarte mare, „acum a venit momentul să trăiţi cu ceea ce aţi educat!”. Mi-am dat seama astfel că dacă ne plângem de copiii noştri, avem nişte probleme care ne sunt nouă imputabile şi nu lor şi cred că acum avem timpul şi ocazia să le remediem şi asta încerc să fac în fiecare zi. Să vorbim mai mult cu ei, să nu îi mai alintăm atât de mult, să îi responsabilizăm mai mult”, a afirmat ea.

Întrebată cât de mult s-a schimbat ca soție de când este mamă a trei copii, Mirela Vaida a spus: ”O, radical. Înainte nu prea ştiam să fac nimic, sau mai bine spus ştiam, dar nu făceam. Mi-era poate mai uşor să merg cu soţul meu la restaurant, să mâncăm în oraş, mi-era mai uşor să pun repede nişte paste sau ceva în cuptor să se facă singur, să nu mă doară capul. Acum e ziua şi felul de mâncare. Eu trebuie să gătesc continuu, 2-3 feluri de mâncare pe zi şi niciodată aceleaşi a doua zi”.

citește și...