Cum a făcut bani Romică Țociu înainte de a deveni actor. ”Am făcut de toate”

15.06.2022, 14:21
Cum a făcut bani Romică Țociu înainte de a deveni actor. ”Am făcut de toate”
Cum a făcut bani Romică Țociu înainte de a deveni actor. ”Am făcut de toate”

Îndrăgitul actor de comedie Romică Țociu, în vârstă de 60 de ani, a povestit cum a câștigat bani înainte de a deveni actor. Acesta a dezvăluit că primele sale venituri au venit din cu totul alte activități decât meseria care l-a făcut celebru. ”Am făcut de toate”, a declarat Romică Țociu în cadrul unui interviu.

Romică Țociu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Cei doi încântă publicul cu glumele lor la fiecare apariție pe scenă sau la diverse emisiuni. Cu toate acestea, în ultima vreme, Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai apărut împreună.

În plan personal, Nicoleta Țociu și celebrul actor Romică Țociu formează un cuplu de peste 27 de ani. Au împreună doi copii, Cătălin şi Daria. Artistul a dezvăluit, pentru revista Viva, din ce activități a făcut bani înainte de a deveni celebru.

Cum a făcut bani Romică Țociu înainte de a deveni actor. ”Vara plecam pe litoral şi vindeam gogoşi sau sucuri pe plajă”

”Primii bani i-am câștigat lucrând la mare. Vara plecam pe litoral şi vindeam gogoşi sau sucuri pe plajă. Am făcut parte şi din brigăzile artistice ale momentului. În clasa a 12-a, la proiectul de final, pe care trebuia să îl scrii tehnic, eu am reuşit să îl scriu cu mâna liberă. Le scriam colegilor din armată felicitări şi tot felul de texte… Am făcut de toate, crede-mă!”, a povestit Romică Țociu pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebat despre profesia sa de actor și dacă ar face ceva diferit dacă ar putea, Romică Țociu a răspuns: ”Poate ar fi trebuit să muncesc mai mult, dar cred că atât am vrut să fac. Cel mai interesant la mine și la Cornel a fost faptul că ne-am resoftat și rebranduit de fiecare dată când vremurile au cerut asta. Nu am nimic să îmi reproșez, pentru că am făcut lucrurile cu mare bucurie, încredere și dragoste pentru public. Dacă aș putea să o iau de la capăt, un singur lucru mi-aș dori: să mă nasc în America. Acolo artiștii sunt cu adevărat artiști și sunt plătiți. Și aici poți să trăiești din showbiz, însă e mai greu”.

citește și...