Cum a descoperit o femeie de 33 de ani că soțul ei o înșela cu bona! Pozele care s-au transformat imediat în dovezi

04.05.2022, 18:26

Natalie este mamă a trei copii, din Statele Unite, care a atras recent atenția pe rețelele de socializare. Ea a povestit într-un videoclip pe TikTok cum a descoperit că soțul ei o înșela cu bona, văzând mai multe fotografii vechi. 

Femeia din această poveste fusese încurajată să revizuiască pozele pe care le avea despre momentele împărtășite cu familia. Acolo a văzut că, în mai multe fotografii, partenerul ei era prea aproape de bona copiilor ei.

La 33 de ani, cu trei copii și o viață de succes în Ibiza, Natalie și-a plănuit o excursie cu soțul ei pentru a încununa acel moment grozav. Toți mergeau la Disneyland din Statele Unite și au luat-o si pe dădacă, astfel încât să aibă timp liber și să aibă vacanța perfectă. Dar în spatele acelui destin de vis se ascundea o mare trădare care, săptămâni mai târziu, avea să iasă la iveală.

 

Pentru tânăra britanică, totul s-a terminat dramatic

Căsnicia ei s-a distrus și ea, distrusă emoțional, a căzut într-o depresie severă. În acele vremuri a găsit un detaliu care i-a atras atenția. O fotografie din acea vizită la Disney a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în spatele ei.

A fost una dintre imaginile care se realizează în atracțiile parcului. La sfârșitul plimbării pe roller coaster, clienții caută fotografia în care sunt văzuți distrându-se.

Soțul și bona se îmbrățișau afectuos

Pe contul ei de TikTok, unde femeia spune că este despărțită de ceva vreme și încearcă să facă față consecințelor divorțului ei, a arătat fotografia. Acolo puteți vedea familia urcând în  trenulețul de roller coaster.  În ultimul, călătoreau copiii, iar în cel din mijloc, exact în spatele Nataliei, era soțul ei cu bona ei.

 

În imagine, cei doi se îmbrățișau afectuos și arătau că aveau o legătură mult mai strânsă decât cea a unui cap de familie și a unei lucrătoare casnice.

La începutul acestei luni, mama a explicat că răsfoia recent fotografiile din vacanța de familie, menționând că, în momentul în care și-a văzut fotografiile din Disneyland, era evident că soțul ei și bona formau un cuplu.

Clipul viral a avut milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare cu fraza: “Mă uitam pe poze mai vechi și am dat peste mai multe în care ei doi erau un pic cam prea apropiați. Am mers la Disney și am luat-o și pe bonă cu noi pentru a ne ajuta cu copiii. Nu pentru a-l ajuta pe soț”, a scris Natalie în descrierea clipului care s-a viralizat pe rețelele sociale, prezintă Daily Mail.

 Bărbatul și-a refăcut rapid viața sentimentală cu bona. Aceasta s-a mutat în casa familiei și i-a dăruit un copil fostului ei angajator.

Astăzi relația ei cu fostul ei soț nu este cea mai bună, dar cu fosta ei dădacă lucrurile stau mult mai rău.

 

citește și...