Cum a dat-o de gol fiica cea mare pe Anamaria Prodan în legătură cu sumele de bani primite. ‘Să nu o credeţi! Nu există’

16.08.2021, 12:45
Cum a dat-o de gol fiica cea mare pe Anamaria Prodan în legătură cu sumele de bani primite. 'Să nu o credeţi! Nu există'
Cum a dat-o de gol fiica cea mică pe Anamaria Prodan în legătură cu sumele de bani primite. 'Să nu o credeţi! Nu există'

Anamaria Prodan se poate considera o mămică împlinită! Are trei copii, dintre care două fiice mari, care sunt deja la studii.

Una dintre fete, Rebecca Dumitrescu, a ajuns deja la vârsta de 22 ani și locuiește la Milano, acolo unde urmează studii universitare. Rebecca spunea că nu este singură în Italia, ci alături de iubitul ei, tot student.

Anamaria Prodan spunea ce sume lunare le dă copiilor ei

În trecut, impresara declara că face orice pentru odraslele sale și că le plătește lunar o sumă, nu tocmai de neglijat. Anamaria Prodan are grijă ca fiicelor sale să nu le lipsească nimic. Ea spunea că toți copiii primesc câte 1000 de euro pe lună.

„Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare.

E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile. O să mă întorc curând la muncă.”, declara Anamaria Prodan.

Fiica cea mare a dat-o de gol

În schimb, Rebecca a declarat că mama ei ar fi mințit în legătura cu sumele de bani pe care le-o dă lunar. Tânăra de 22 ani a mărturisit că nu primește atâția bani de la impresară.

„Locuiesc singură la Milano. Tot facultate face şi iubitul meu. Ne-am cunoscut aici, în România. Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic.”, a declarat Rebecca Dumitrescu.

Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe

Anamaria Prodan a făcut noi confesiuni despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Deși a negat că are probleme în căsnicie, impresara a făcut iar declarații ferme pe această temă.

Recent, într-un interviu acordat pentru Sport.ro, Anamaria Prodan a vorbit din nou despre familia ei.

“Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel?

Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a adăugat aceasta.

“Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele’, a mai completat Prodanca.

citește și...