Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe: “Deocamdată are nevastă”

05.08.2021, 13:53
Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe: Deocamdată are nevastă
Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe: "Deocamdată are nevastă"

Anamaria Prodan a făcut noi confesiuni despre mariajul cu Laurențiu Reghecampf. Deși a negat că are probleme în căsnicie, impresara a făcut iar declarații ferme pe această temă. 

În urmă cu mai bine de o lună, Laurențiu Reghecampf dezvăluia că divorțează de Anamaria Prodan pentru că ar avea o amantă. Pe de altă parte, vedeta a respins zvonurile legate de divorț, mărturisind că este fericită lângă Reghe.

Anamaria Prodan, noi confesiuni despre mariajul cu Reghe

Recent, într-un interviu acordat pentru Sport.ro, Anamaria Prodan a vorbit din nou despre familia ei.

“Dacă ma urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță? Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel?

Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a adăugat aceasta.

“Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele’, a mai completat Prodanca.

Anamaria Prodan, noi declarații despre soțul ei

Impresara susține în continuare că ea și soțul ei nu au nicio problemă în mariaj, deși Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul. Mai mult de atât, vedeta a vrut să clarifice situația cu privire la faptul că ea și soțul său ar avea o căsnicie mai deschisă.

„Am auzit prin oraș că avem relații cu swingeri la Snagov. Nu suntem swingeri. Am auzit asta prin oraș, să știi. Eu mă distrez cand aud tot felul de lucruri d-astea. Eu nu am vorbit niciodată fără să fiu asumată. Dacă nu eram eu, Gigi Becali, prietenaș, era în aceeași situație în care l-am găsit când am venit la Steaua. Când era în pușcarie, îi luau și echipa, și tot! Eu nu am luat niciun ban de la el, nu am luat comision de la el.

Am un bărbat incredibil. Dacă o viață nu m-am facut de râs niciodată, nu m-a prins nimeni cu nimic pe parte de sex. Au stat cu paparazzi după mine tabloidele, n-am cum să mă ascund. Eu am fost în oraș cu toată lumea, cu Răducioiu, cu Ganea, cu Alexa, toți sunt prietenii mei, nu m-am ascuns. Stau și mă gândesc ce mari suntem, că tot stăm pe prima pagină. Am telefoane ascultate pe toate părțile. Credeți că nu s-ar fi aflat ceva, dacă era adevarat?”, a declarat Anamaria Prodan, la GSP Live.

citește și...